celinelee -
Hjem Add Om meg Kontakt

0
wtf ? hvor kom chilli fra ?om dere ikke savnet meg, så har dere enda et fjortis bilde

krøller

den jævlige trappen..


Har det dødskoselig på hytten! Den ble jo revet i sommer, og bygget opp igjen, bare mye mer moderne og mye mer finere! Elsker den no! Så er her med hele familien, Frida og foreldrene hennes. Kjempe koselig! Så værtfall vi kom i går, fyrte opp peisen og spiste pizza, senere ble de voksne ganske så brisen haha + at rommene oppe i hemsen har ikke dør, så lett å høre de. I dag sto vi på slalom i eikedalen, dødsgøy å ha skiene på bena igjen. Selv om det var utrolig mye tåke, men om det blir  bedre i morgen, skal vi mest sannsynlig opp igjen! Og vi har vært på butikken haha gøy! + vi møtte 3 gutter fra parralell klassene haha. Så har vi taco klar på bordet og meg å frida har nettop sett filmen ''the ugly truth'', sett den før, drit bra, så velykket start på vinterferien! 

 • 1 • 0

  I går var den beste og eneste valentinsdagen jeg noen sinne har feiret med kjæresten haha! Sånn kl 2 kom Henrik, hadde ikke sett han på en uke for han hadde vært i London. Men uansett, vi så litt på film, var på pc'n og sovnet haha. Som gave fikk jeg det dere ser på bildet, En søt ring, verdens fineste kort, rose, 4 sjokolader og to poser skittles! Kunne virkelig ikke slutte å smile, mest fordi jeg endelig fikk se han og det søte som sto i kortet! Elsker han!

 • 0

  Denne uken kommer til å bli utroooolig travel ! Værre en det det høres ut som.. Kan ikke vente til helgen kommer, så har jeg ingen penger heller, døds gøy! Men må gjøre lekser, snakkes!

  Mandag : Gjør ferdig kåseri og begynner på jobb kl 5 til 10..

  Tirsdag : Trening, Valentinsdagen, være med Henrik og engelsk oppgave 

  Onsdag : Kåseri oppgave, engelsk fordypning oppgave + lekser

  Torsdag : Egentrening og sikkert litt fri + lekser

  Fredag : Trening og så bare slappe av.. 

   

 • 1


  heisann! Hvis det er noe du lurer på eller ønsker å spørre meg om, så kan du kontakte meg her : celineleeblogg@hotmail.com :) 
   

 • 1

  - Lange sommer dager

  - Musikk

  - random stuff

  - we heart it

  - overaskelser!!!

  - oreomadness

  - romantiske stunder 

  - varme

  - de nærmeste vennene mine

  - vintage (?)

  - natten

  - fester 

  - date

  - snø

  - spooning

  - overnattinger 

  - gaver!!!

  - muskler ( gutter only )

  - dansing 

  - fellowship

  - sko!!!


  ja det var noen få ting ? flere tusen ting jeg elsker da , men her var litt av de.

   

  ja og Henrik elsker jeg og 

 • 0


  Helt syyykt like på dette bildet ! omg


  Hun jenten der er noe av det beste som har komt inn i livet mitt. Jag elskar dig. Men så ja, overtalte henne i går til hvor bra overnatting vi kom til å ha hvis hun gadd å gå bort til meg som tar 15 min.Hun gadd ( yeey! ) men hun ble kjørt.Latere menneske finnes ikke. Men så hadde vi det kjempe gøy, latter, masse bilder, snop osv. Mye av det gode. Så resten av dagen er kake og walking dead, snakkes!

 • 0


  Sommeren 2011


  Skulle egentlig vente med å poste dette innlegget til i morgen, men klarer ikke vente egentlig..I morgen har jeg å Henrik vært sammen 1 måned, woho mye. Men føles mye mer ut for meg, for ettersom at vi holdt på i 4 månder og så sluttet og så startet, har jeg siden 7.januar hatt mangen fantastiske, herlige og uforglemmelige dager med han. Føles som om vi har vært sammen i et halvt år etter så lenge jeg har kjent deg osv..Uansett, den følelsen når du er så forelsket, at  hele tiden klarer ikke du slutte å tenke på den personen! Du vil bare være med han hele tiden, kysse han og holde rundt han. Er så utrolig glad for at jeg har han! Kunne ikke fått noe bedre en han.
  Er så utrolig lykkelig 

  Jeg elsker deg Henrik <3 

 • 0

  prøvde ut explode sitt 'triks' om å ta konditorfarge i håret. Utrolig lett å vakse vekk. Syns det var sykt gøy og drit fett! Kunne lett hatt det en dag eller to ,kansje i lilla eller rød, digget det !

 • 1  Fantastisk langhelg ! Startet med fri fra skolen på fredag, sykebesøk hos henrik, trening og så overnatting med verdens beste jenter, Heidi og Natasha! Lørdag, rett hjem og rydde litt til Henrik kom.Mamma og pappa var på spa og så senere på fest, charlie skulle ut så vi fikk stuen i kveld haha, så sov han over her. Utrolig koselig! No er det bare å slappe av resten av søndagen, nyte det!

 • 1

  Endelig ferdig med rommet mitt! 140 seng <3 Elsker det no, savner ikke den lille sengen i det hele tatt ! Siste uken har jeg shoppet minilitt, vært med gutten min, fikset rommet og no er jeg egentlig litt dårlig, blitt heldigvis litt bedre siden jeg kom hjem, så tenker bare slappe av i hele dag. Eller kansje egen trening om jeg orker, får se. Skulle egentlig være med henrik i dag, men er litt dårlig og utrolig sliten. Hater å si nei til folk.. Men uansett skal han kansje sove her i helgen håper jeg.