celinelee -
Hjem Add Om meg Kontakt

0
sur drittkjærring som må være inne resten av dagen, spise is, game og se film. seriøst. Det er konge det, utenom at jeg hadde planer men en viss person i huset bare bestemte seg for å avlyse de planene mine. takk takk. men var jo min egen feil og egentlig. ehe, tentamen i morgen, engelsk. Så e det påske, gleder meg som fæn no. åå, såskal til balestrand med heidi og være en del med bare venner og henrik

 • 4

 • 0  Håndball kamp i går, første gang etter 8 månder ! Gikk faktisk jæææla bra,skårte 5 mål som er utrooolig sjeldent, men tapte med 1 mål. Ellers kom jeg hjem til bestilt pizza og henge opp resten av de NYE bildene på veggen. Tar laaang tid, men deffinitift verdt det på slutten! 

 • 1

  Yedaaaa! Lørdag, og faen så bra helgen har vært! Fredag, skyfri himmel hele dagen og 10 grader det samme i dag og! Kjenner sommerfølelsen stiger! + skyrim har komt 20%. Kan ikke vente med å spille no! Så ja, i går var jeg med Henrik, han sov over. Så sykeste filmen, the ward og han sovnet i det skummleste..takk. I dag har jeg vært i byn med Henrik, Heidi og Natasha, gøy det! Noen av de beste folkene mine, bare å være med alle de samtidig gjør jo dagen min driiiit bra + ! I steden for å feste elns, er jeg loner i kveld. Så stuen for meg selv, skyrim, taco, musikken høy og alt er drit bra!

 • 3
  jeda skiftet piercing for en grunn


  -Serriøst? Våknet opp med det jævla pc lyset i trynet, klarte å sovne til en film ettersom jeg ikke turte å legge meg i går pga meg, Karoline og Charlette hadde tilkalt ånder på forskjellige måter i hele går! Så var drit redd! Men  ja, spiste frokost og spa etterpå, diiiigg! Så planlegger å ta bilder, men ser ut vinduet at det er det syyykeste dritt været. Kaldt, regn og bare ekkelt. Dagen sank med en gang. Så håper på å være sosial i kveld, enten med de beste jentene mine, Heidi og Natasha. Eller om Henrik gidd å komme ut her og se film.Yeda, skjer på din lørdag?

 • 1  sykt rart, egentlig hvordan jeg savner å blogge, ta bilder, få ut all den inspirasjonen som lengter på å komme ut. Men etter som det er så utrolig mye stress med skole, jobb, trening, kjærestetid og venner så er det ikke lett å få tid til blogging. Men når folk nevner eller bare sier til meg at jeg er flink å blogge og slikt, da stiger blogg-motivasjonen ganske mye, selfølgelig!

  Så ettersom tiden går vil jeg starte med det jeg har gått glipp av den siste tiden jeg ikke har blogget og litt i det der. Tegne som jeg gjorde i en periode, ta bilder, bruke kreativiteten min! Så jo mer possitive tilbake meldinger jeg får, blir jeg mer motivert for å blogge ! Og vil bare si at ettersom 2011 sluttet, og vi gikk inn i 2012, har året startet utrolig bra, de siste månedene har vært utrolig bra! Mest takket være en så utrolig herlig kjæreste som Henrik <3 

 • 1


  kaizers always! sykelig lyst på en tatto der på hånden.