celinelee -
Hjem Add Om meg Kontakt

1


blalestrand - påsken 2011

julebord 2011


oktober 2011

Merker jeg starter å savne å blogge selv igjen når jeg leser andre blogger. + nå som det er streik gjør jeg noe mer utav dagen min enn bare skole, så har lyst til å prøve å blogge oftere for å ja se om jeg gidd haha. Savner å ta bilder som før og poste de et sted utenom facebook. Blir for kleint å poste nye atter en dag. Har heller neste aldri noe annet å gjøre på pc'n enn å game skyrim osv, kjede meg på facebook, twitter, se på nelly på fine klær jeg ikke kan få og ja sånn shiet du vet. keen på å blogge no faktisk!!

 • 1
  ''åsså sinna''

  han er verdens fineste!  faen for en bra dag! Våknet opp hos heidi etter overnatting til pizza ,sol og 18 grader! Ble hentet og sånn 7 tiden kom typen på besøk! Spiste litt usunn shit, sloss om en iphone faktisk hahaha selv når en av oss blir dyttet ned på gulvet fortsetter vi til en av oss ''vinner'' haha. Så hadde vi en liten, ja hva skal jeg kalle det , kjæreste-shoot ? hahaha blir rart å si sånn , men ja haha ble dødsfornøyd for ville ha noen nyere kjæreste bilder (?) med han, rart å si kjæreste bilder, men han er jo verdens beste gutt, så nytt profilbilde å greiar! 

 • 0

  Wadduuuup!!! I helgen var jeg alene hjemme, sykt deilig! Elsker å ha huset for meg selv spessielt en hel helg! Så lørdag var Henrik her og sov over til søndag. Åååå elsker å ha de overnattingene, latterkik hele tiden, slossing haha faktisk, sånne høye interne ting som ingen ville forstått , men vi så film på lørdag, lagde taco , spiste masse digg og bare hadde det helt perfekt! Søndag mornigen kl 4 hahah våknet jeg over at begge hadde sovnet med klær på oppå dynen i sengen min, for når filmen var ferdig hadde jeg spist for mye og var kvalm, så skulle bare slappe av i 5 min men begge sovet selvfølgelig hahah. Men ja våknet og prøvde vekke den trøtte typen, men neida haha han momlet bare ord, så gikk jeg opp slo av lysene og tv'n, gikk ned igjen så maste på Henrik om at han måtte kle av seg og legge seg under dynen, for jeg hater selv å sovne med klær på så haha ville ikke han skulle det heller. Hahah men så ja våknet vi senere igjen, dusjet og stelte oss, så to filmer og spiste masse drit og frokost. Nam. Elsker disse overnattingene <3

  Typen sovnet jo i filmen..