celinelee -
Hjem Add Om meg Kontakt

1


sorry for livløst blikk
hahahah, fine bilder! Vi snakkes neste år <3

 • 1

   

  Var på Friday's i går med Heidi, Ingrid og Irene. Utrolig koselig! Spantet dessert på Heidi, oreo madness to stykker! Føler meg utolig snill. Så hadde en utrolig bra dag i går. Etter Friday's og kjøpte en del i byn, gikk meg og Heidi hjem, gamet, usosiale i 3 timer med hver sin pc og så la vi oss, kos!

  Livet no for tiden, er stor forandring for tiden! Leste nettop Natasha sin blogg, om at det blir bedre med henne og for tiden osv, og er virkelig enig i hva hun sier. Mitt år har vært et skikkelig helvette, mildt sakt. Så merker, det stadig går oppover. Seltilitten er på topp! Bryr meg ikke så fult mye mer om folk ser meg uten sminke eller stygg haha, de vet hvordan jeg ser ut tilvanlig osv.

  Så, uansett, nyttår i morgen! Gleder meg sykt, skal være litt hjemme, så hos Natasha med henne og Heidi, så ut og møte masse folk og feire! Og akkuratt fått 5500 i lønning! Storglad, synd at det går opp til ny seng og iphone, men heldigvis betaler mamma og pappa en del da, så happy! Nå ser jeg Nightmare before christmas og så legger jeg meg.

 • 1

  ok+

  Julaften var utrolig koselig og fikk mye fint, ble veldig glad! Så frammover, blir det rimelig bra med bloggen, gøyt sant ? Okei, så snakkes !

 • 0

  Gutten min <3 

  Bilder fra metro på christmas night, yeda!

 • 3  Brukte ca 45 min på denne i sted, ble sånn halveis fornøyd. TEGENT AV MEG OG tegnet ikke av noe/noen!

 • 0

   Nå starter nedtellingen til pinnekjøttet, askepott, og den pine fulle tiden å vente på å åpne gavene. Facebook er spammet med god jul, og følelsen er på topp! Vi snakkes senere i kvel og håper alle sammen vil ha en fantastisk tid med familien sin fylt med masse glede og kjærlighet!

 • 0
  Ankom Balestrand for ca 4 timer siden, pyntet juletre og hus.Julestemningen øker litt heldigvis,men vi snakkes i morgen <3 Den lille trehytten skal meg, mamma, pappa og chris sove i. Charlee ( charlette ) sover i huset med Malene,tante, fettere og farmor!

 • 0

   

                                      For some reason, when I'm with you, it all seems worth it

 • 0

  Siste dag på skolen i 2011, dødsdeilig!  Men snakkes, løper på jobb! Så var jeg tilbake. Henrik ville jeg skulle fortelle gårsdagen. Var med han i sånn 3 timer hjemme her i går, og så dro vi til byn og så filmen Sherlock Holmes! Egentlig skjønte jeg ikke en dritt av filmen, men koselig fordii <3

 • 3  På facebook er det en stor konkuranse om at en 10 og 9 klasse i hele Norge kan vinne en tur til Oslo i april! Klassen vår ligger høyt, men vi trenger fremdeles deres stemme! Så gå innpå her , Svar på ukens spørsmål.Svaret er '' I hele verden '', Skriv Ortun skole , 10E og gi vekk loddet ! Til dere som tar dere 30 sekund av tiden deres til dette er vi svært takknemmelig !

 • 0


  gammelt bilde. 
  Dette er virkelig ikke min tid. Helt siden jeg fikk vite jeg hadde kyssesyken så har mer gale bare kommet, mer ting har skjedd og ødelagt virkelig hele dette halvåret mitt.gleder meg så sykt til det blir bedre.men skal stoppe før dette blir skikkelig emosjonelt klage innlegg.nei vent, må si en ting til. Kan ikke dra på fest i dag som jeg hadde gledet meg faktisk sykt til siden jeg må jobbe til 10. okei.. 

 • 0 • 0


  Leste nettop over innlegget til Tuva på bloggen hennes,  og kjente jeg ble sykt glad inni meg når jeg leste hva hun hadde skrevet. At hun er en av de og som tenker på det og at hun skirver alt det. Klarer ikke skirve noe mer bedre en det hun har. Bare elsket det hun skrev der, virkelig! Bildet av meg for mer en et år siden, ingen sminke heller, kan si jeg har forandret meg en del.  http://tuvaholm.blogg.no/1324229443_en_evig_ond_sirkel.html

 • 0  Ja, tenkte jeg kom til å våkne sånn 5 tiden, og selvfølgeli gjorde jeg det. Sykt irriterende, fikk ikke en dritt ut av dagen + skulle være med Henrik og. Men får ta det igjen. Det eneste som var dagens opptur var at når jeg kommer opp i stuen har mamma tatt opp alle gardinene og pynter juletreet! Da kjente jeg julefølelsen vokste litt.Nå sludder det.. g det gjør dagen min enda verre, men nå skal meg og mamma se på true blood og kose oss med utrolig sein frokost! haha

 • 2
  Tidlig dag, våknet et tiden, så rett på jobb kl to. Kommer hjem til middags besøk av mormoren min og kjæresten. Spiste deilig hjemmelaged pizza og koste oss rundt middags bordet! Nå sitter vi to på rommet, bare musikk og face litt sånn, det går i. Så senere skal jeg ut litt, møte en person ,så skal vi snart se red ridding hood! Den er døds fin og romantisk film , perfekt !

 • 0

  Det begynte å snø, jeg fikk så sykelig lyst til å gå ut og nyte det! Hoppet i uggsene og var der ute faktisk ca 15 min, haha , men så ja, glad no! Snø for faen og nord-sør prosjektet er ferdig! ååå takk gud. Nyt fredagen folks ! Ambefaler å høre hele sangen !

   

  - dette innlegget går ikke ann å komentere.

 • 0


  SUSS til folket, elsker de fleste av dere!


  Ambefaler virkelig alle til å høre denne sangen, Spessielt SE filmen! Utrolig nydelig og musikken til Marcelo Zarvos er helt nydelig, mangen sanger jeg elsker av han! Så i dag har jeg vært på jobb, så har jeg kommet rett hjem igjen, spist mat og våknet meg opp med iskaffe. Så holder på med Nord-sør prosjektet på skolen, virkelig , ufattelig kjedelig, men må til. 

  I morgen skal jeg til byn, kjøpe julegave og så bowling med folkene mine senere på kvelden. + innlevering av nord-sør. Har en del igjen, så vi snakkes !

 • 0


  Ingrid og min pc, verdens kuleste bakgrunner


  Men neida.. stuck her hjemme til fredag. Må jobbe med nord-sør prosjekt på skolen og er akuratt halveis.skal inn på fredag og stresser som faen.

 • 0  vi jeg uansett elske deg

 • 1  vil bare fortelle at null blogging i dag, har skikkelig hardcore jobbing med Ingrid på nord-sør prosjektet.

 • 0

  Tegnet i sted. Tok sånn ca 1 time og 30 min! Ble egentlig veldig fornøyd  hihi

 • 2  syk dag. Men var flink, tok meg sammen å jobbet med det ekle Nord-sør prosjektet vi har på skolen, dør på meg.Men så kom charlee hjem fra kjøre time, hun lagde fruktfat med sjokolade, kakao og te! Til det så vi filmen, big mama. Utrolig bra, haha elsket den!  Så senere vet jeg ikke, føler meg ikke stortsett bedre nå heller.. Fikk sykt lyst til å tegne. 

 • 0   

 • 0  11. Desember. Grått. Det regner og snøen forsvinner. Skikkelig trist spør du meg, elsker snø og begynte å få skikkelig julestemning. Vet ikke helt hva dagen går ut på i dag, kansje bare sitte inne spille, se film eller sove.Egentlig så har jeg og mangen andre planlagt å bowle i dag, men ingen respons på siden vår haha så får se hvordan det går! Ellers sitter jeg sliten i sengen med de store rosa tøflene mine og nettop sett Rapunzel !! 

  Elsker den filmen, virkelig! Elsker alle de barbie filmene, minner tilbake når jeg var 6 år og lekte med barbie, bratz, 
  ninja turtels, lego, acshumen om noen husker de, batman, spiderman og masse annet. Var ikke bare jente leker på meg, masse gutte greier! Elsket det, savner skikkelig tilbake til barndommen når jeg ser sånn filmer osv! 

 • 1

  Julebordet var bare knall i padden! Skipt jeg er bare 15 og ikke kunne drikke med de, men hadde det kjempe gøy! Spessielt komisk å se utover i 11 tiden når folk nærmer seg full og folk danser i vei! Pinnekjøtt, musikk, julbrus på meg og herlige folk! Aller første julebord og vellykket!

 • 0


  savner snøen no..

  Rett fra mat laging på skolen til jobb! Vi sluttet halv 4, løpe hjem, skifte og så jobb til kl 8. Stress, men blir penger ut av det. Og de pengene skal jeg bruke på å pusse opp rommet, ipod, mobil, rettetang, piercing, klær, venner og Kaizerz Orchestra konsert med Heidi! håper vi kan! Så eller's sa natasha noe slemt i dag. Hun sa jeg smilte veldig annerledes. Serrisøst , sur då. Nei gjør ikke det, som oftest lyset sånn at eg ikke eier overleppe SER DET UT SOM og lei av å smile hver dag til ingen som bryr seg liksom hahah

 • 1  Sykt fint vær her i Bergen i dag! Nesten skyfri himmel hele dagen og deilig. Masse snø, sol og det lukter vinter! Begynner virkeig å få julestemningen opp med all snøen, litt julepynt, julegavene og alt julepapirene og ikke minst julekalender hver morning. Så etter jul, skal vi pusse opp rommet litt, eller pusse opp sengen og litt generelt. Ny stor seng skal inn, en fin nattlampe, nye gardiner og senketrekk, ny dyne..nytt gulv teppe og nye bilder på veggen.

  Gleder meg skikkelig, mesteparten av det går på lønning, julepenger og bursdags gave fra mamma og pappa men blir verdt det! Nå er det snart lekser, tvinger meg selv nå, men så senere er det grøt til middag, film med familien og bare slappe av å spille litt.

 • 0  Hvis du ikke har hørt den før, ta deg tid til å høre hele.Den er virkelig fantastisk.Rett og slett nydelig.Kommer alltid opp å tenkte på enkelte ting hele tiden.Eller nesten alt, men virkelig den sangen er helt vakket.Elsker den.
  Om du har sett Remember me, så er det den sangen som spilles på slutten. Om du ikke har sett den, ambefaler jeg deg på det sterkeste å se den. Får tårer i øynene hver gang. Tenker skikkelig mye etter jeg har sett den, samtidig som det har favoritt skuespilleren min i filmen, så  er den og virkelig nydelig. Sangen og filmen, helt fantastisk. Ta tid til å høre hele.

  Men nå leser jeg litt twilight og legger meg! 

 • 2


  tatt innen i fra vinduet mitt !!!!!!! men se så søtt da ! blir så glad <3

  Deilig dag. Skolen og snøball krig. Dyppet sammtidig Jørgen forran alle guttene hahaha. Og det er ikke sånn ''dypping'' at jeg kastet litt snø i fjeset. hehe ånei du, siggur løp etter han så kom jeg i mot Jørgen når han løp så felte jeg han ned i bakken og dynket trynet med snø.Endte med stor applaus og godglis resten av dagen!

  Så kom jeg hjem, klissvåt. Slappet bare av, spiste litt muffins så bestemte meg og Mathias for å overtale Ingrid til å 
  ake ned føyen! ÅÅ, så vi fikk det så vidt til, så fikk vi med Heidi, Martin, Sarah og Sigurd. Utrolig gøyt, koselig og dødsmorsomt ! hahaha trodde jeg skulle dø hver gang det var is-bakke og alle trynte i hverandre. Fyfaaaen så vi lo! Etter vi var alle gjennomvåte gikk vi på mc'n, spiste litt der og koste oss! Nå skal jeg bare vaske trynet så legge meg.. Utrolig trøtt og sliten!

 • 1

     Bildene er tatt av meg. Canon eos 550D 

 • 0   

  The sad moment when you return to your ordinary life after watching an awesome movie

 • 5   You are crazy, gorgeous, WONDERFUL ( but also sometimes quite weird - but still very lovely ) person.

 • 0  sometimes it means that you are strong enough to let go

  Chilli dag med Zelda, Plain Jane, god middag , pepperkaker og snart film med mamma<3 
  Sykt deilig søndag egentlig. Jaja ,kos dere resten av dagen

   

 • 0


  Mathias og Irene pusene ble dronning og konge! 

  Joda, ball i dag. Kan helt ærlig si, ballet i 9 var så mye bedre! Da var det mange fler folk som danset og som i det hele tatt var der, vi hadde dj da, bra musikk, høy musikk og mørkt i rommet.Virkelig, egentlig kjedelig.. Men den tiden meg, ingrid, heid, natasha, mathias,oda, jørgen og aaaaalle de andre herlige folkene danset ,var det kjempe gøy. Håper på at trinn ballet med andre skoler skal blir bra, liksom bare 10 klassinger og fest folk!

  Nå tar jeg å laller, sliten så har fått litt sånn dilla på denne sangen, elsker den. Og i morgen er det jobb kl 1 og så ringenes herre maratoon! Gleder meg !

 • 0
  innkjøp fra i dag kommer i morgen, gled dere 


 • 0

  Her er videoen jeg lovte dere ! haha, flaut men uansett, kort og enkelt, vi brukte truth or dear på Ingrid sin mobil,
  sykeste ideene. jaja ,håper dere liker !