celinelee -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

 • 0

  Hvorfor jeg ikke har blogget på x dager ? Har bare mistet all motivasjon til å gå ut, fiks deg for kameraet, til å ta et par falske bilder der du kunn ser tusen feil. Mistet moitvasjonen til å skrive til personer jeg ikke vet om en gang. Eller for alt jeg vet, ingen. Men om jeg savner å blogge ? Selvfølgeli! Ofte jeg bare sitter på pc'n uten en dritt å gjøre på. Ofte jeg har hatt en sykt innholdsrik dag der jeg vil skrive det ned et sted og poste det. Ta bilder. Spessielt nå som det er sommer.. Da er det ingen skole, bare jobb som ''kommer i veien''. Har skikkelig lyst til å få opp motivasjonen, og ikke minst selvtilitten. Det og en liten grunn for jeg ikke blogger. Lei av å ta falske, make bilder av meg selv. For ca 1 måned siden, skrev jo jeg et innlegg om jeg skulle starte for fult igjen å blogge, men det jeg var så innstilt for å gjøre, droppet jeg allerede første dag. Leser andre blogger og, kjenner jeg blir skikkelig missunnelig. Motivasjonen, utseende dems, osv. Selvfølgeli skal jeg ikke klage, har det jo bra og er jo ikke eneste som sliter litt med selvtilitten. MEN dette var ikke ment som et skikkelig depprisjons fult innlegg, bare for å si hvorfor jeg ikke har blogget på en god stund :)
 • 1


  blalestrand - påsken 2011

  julebord 2011


  oktober 2011

  Merker jeg starter å savne å blogge selv igjen når jeg leser andre blogger. + nå som det er streik gjør jeg noe mer utav dagen min enn bare skole, så har lyst til å prøve å blogge oftere for å ja se om jeg gidd haha. Savner å ta bilder som før og poste de et sted utenom facebook. Blir for kleint å poste nye atter en dag. Har heller neste aldri noe annet å gjøre på pc'n enn å game skyrim osv, kjede meg på facebook, twitter, se på nelly på fine klær jeg ikke kan få og ja sånn shiet du vet. keen på å blogge no faktisk!!

 • 1
  ''åsså sinna''

  han er verdens fineste!  faen for en bra dag! Våknet opp hos heidi etter overnatting til pizza ,sol og 18 grader! Ble hentet og sånn 7 tiden kom typen på besøk! Spiste litt usunn shit, sloss om en iphone faktisk hahaha selv når en av oss blir dyttet ned på gulvet fortsetter vi til en av oss ''vinner'' haha. Så hadde vi en liten, ja hva skal jeg kalle det , kjæreste-shoot ? hahaha blir rart å si sånn , men ja haha ble dødsfornøyd for ville ha noen nyere kjæreste bilder (?) med han, rart å si kjæreste bilder, men han er jo verdens beste gutt, så nytt profilbilde å greiar! 

 • 0

  GLAAAAAD! Meld dette være ute i hele uken som kommer og gleder meg! På denne dagen konfirmerte jeg meg faktisk haha, og det samme gjør henrik i dag! gøy. Så har solt meg i overaskende (!!!) 3 timer. Det var ikke viljen men søvnen som holdt meg ute så lenge. Men føler meg litt, litt! ''brunere''... Så værtfall fregnene i speilet.

 • 0

  Som overskriften sier : Ser film på tv 3 no, men uten noe digg å spise! forferdelig.. Men hele helgen har jeg hatt overnatting av Henrik! åååå hatt det kjempe gøy! Fredag spiste vi taco, startet å se på The hangover 2, men etter 15 min sluknet vi.. haha, hadde lagt oss skikkelig koselig til i kjellersuten på gulvet med madrass, puter, tepper og masse digg. Når mamma og pappa kommer ned å vekker oss, gikk vi å la oss igjen. Lørdag våknet vi, dusjet, frokost og stelte oss. Trodde egentlig han hadde planer, men når jeg fikk vite at mamma og pappa skulle på fest + de to andre, chris og charlette, bestemte vi for å ha overnatting til søndag og. Kjøpte litt digg, hjem å lage deilige kylling vinger, så hangover 1, litt pause etterfilmen, så ny film igjen nemmelig skrik. Den følelsen når verdens beste gutt, sovner oppå skulderen din, med armene rundt deg. Dødssøtt!! Etter overnattingen så rommet lik ut.. skjønner det ikke! Rommet var fylt med klær fra før av ja, men at madrassen henger halveis ned på gulvet? wtf

 • 0
  sur drittkjærring som må være inne resten av dagen, spise is, game og se film. seriøst. Det er konge det, utenom at jeg hadde planer men en viss person i huset bare bestemte seg for å avlyse de planene mine. takk takk. men var jo min egen feil og egentlig. ehe, tentamen i morgen, engelsk. Så e det påske, gleder meg som fæn no. åå, såskal til balestrand med heidi og være en del med bare venner og henrik

 • 0  Håndball kamp i går, første gang etter 8 månder ! Gikk faktisk jæææla bra,skårte 5 mål som er utrooolig sjeldent, men tapte med 1 mål. Ellers kom jeg hjem til bestilt pizza og henge opp resten av de NYE bildene på veggen. Tar laaang tid, men deffinitift verdt det på slutten! 

 • 1

  Yedaaaa! Lørdag, og faen så bra helgen har vært! Fredag, skyfri himmel hele dagen og 10 grader det samme i dag og! Kjenner sommerfølelsen stiger! + skyrim har komt 20%. Kan ikke vente med å spille no! Så ja, i går var jeg med Henrik, han sov over. Så sykeste filmen, the ward og han sovnet i det skummleste..takk. I dag har jeg vært i byn med Henrik, Heidi og Natasha, gøy det! Noen av de beste folkene mine, bare å være med alle de samtidig gjør jo dagen min driiiit bra + ! I steden for å feste elns, er jeg loner i kveld. Så stuen for meg selv, skyrim, taco, musikken høy og alt er drit bra!

 • 3
  jeda skiftet piercing for en grunn


  -Serriøst? Våknet opp med det jævla pc lyset i trynet, klarte å sovne til en film ettersom jeg ikke turte å legge meg i går pga meg, Karoline og Charlette hadde tilkalt ånder på forskjellige måter i hele går! Så var drit redd! Men  ja, spiste frokost og spa etterpå, diiiigg! Så planlegger å ta bilder, men ser ut vinduet at det er det syyykeste dritt været. Kaldt, regn og bare ekkelt. Dagen sank med en gang. Så håper på å være sosial i kveld, enten med de beste jentene mine, Heidi og Natasha. Eller om Henrik gidd å komme ut her og se film.Yeda, skjer på din lørdag?

 • 1  sykt rart, egentlig hvordan jeg savner å blogge, ta bilder, få ut all den inspirasjonen som lengter på å komme ut. Men etter som det er så utrolig mye stress med skole, jobb, trening, kjærestetid og venner så er det ikke lett å få tid til blogging. Men når folk nevner eller bare sier til meg at jeg er flink å blogge og slikt, da stiger blogg-motivasjonen ganske mye, selfølgelig!

  Så ettersom tiden går vil jeg starte med det jeg har gått glipp av den siste tiden jeg ikke har blogget og litt i det der. Tegne som jeg gjorde i en periode, ta bilder, bruke kreativiteten min! Så jo mer possitive tilbake meldinger jeg får, blir jeg mer motivert for å blogge ! Og vil bare si at ettersom 2011 sluttet, og vi gikk inn i 2012, har året startet utrolig bra, de siste månedene har vært utrolig bra! Mest takket være en så utrolig herlig kjæreste som Henrik <3 

 • 1


  kaizers always! sykelig lyst på en tatto der på hånden.

 • 0
  wtf ? hvor kom chilli fra ?  om dere ikke savnet meg, så har dere enda et fjortis bilde

  krøller

  den jævlige trappen..


  Har det dødskoselig på hytten! Den ble jo revet i sommer, og bygget opp igjen, bare mye mer moderne og mye mer finere! Elsker den no! Så er her med hele familien, Frida og foreldrene hennes. Kjempe koselig! Så værtfall vi kom i går, fyrte opp peisen og spiste pizza, senere ble de voksne ganske så brisen haha + at rommene oppe i hemsen har ikke dør, så lett å høre de. I dag sto vi på slalom i eikedalen, dødsgøy å ha skiene på bena igjen. Selv om det var utrolig mye tåke, men om det blir  bedre i morgen, skal vi mest sannsynlig opp igjen! Og vi har vært på butikken haha gøy! + vi møtte 3 gutter fra parralell klassene haha. Så har vi taco klar på bordet og meg å frida har nettop sett filmen ''the ugly truth'', sett den før, drit bra, så velykket start på vinterferien! 

 • 1 • 0

  I går var den beste og eneste valentinsdagen jeg noen sinne har feiret med kjæresten haha! Sånn kl 2 kom Henrik, hadde ikke sett han på en uke for han hadde vært i London. Men uansett, vi så litt på film, var på pc'n og sovnet haha. Som gave fikk jeg det dere ser på bildet, En søt ring, verdens fineste kort, rose, 4 sjokolader og to poser skittles! Kunne virkelig ikke slutte å smile, mest fordi jeg endelig fikk se han og det søte som sto i kortet! Elsker han!

 • 0

  Denne uken kommer til å bli utroooolig travel ! Værre en det det høres ut som.. Kan ikke vente til helgen kommer, så har jeg ingen penger heller, døds gøy! Men må gjøre lekser, snakkes!

  Mandag : Gjør ferdig kåseri og begynner på jobb kl 5 til 10..

  Tirsdag : Trening, Valentinsdagen, være med Henrik og engelsk oppgave 

  Onsdag : Kåseri oppgave, engelsk fordypning oppgave + lekser

  Torsdag : Egentrening og sikkert litt fri + lekser

  Fredag : Trening og så bare slappe av.. 

   

 • 1


  heisann! Hvis det er noe du lurer på eller ønsker å spørre meg om, så kan du kontakte meg her : celineleeblogg@hotmail.com :) 
   

 • 1

  - Lange sommer dager

  - Musikk

  - random stuff

  - we heart it

  - overaskelser!!!

  - oreomadness

  - romantiske stunder 

  - varme

  - de nærmeste vennene mine

  - vintage (?)

  - natten

  - fester 

  - date

  - snø

  - spooning

  - overnattinger 

  - gaver!!!

  - muskler ( gutter only )

  - dansing 

  - fellowship

  - sko!!!


  ja det var noen få ting ? flere tusen ting jeg elsker da , men her var litt av de.

   

  ja og Henrik elsker jeg og 

 • 0


  Helt syyykt like på dette bildet ! omg


  Hun jenten der er noe av det beste som har komt inn i livet mitt. Jag elskar dig. Men så ja, overtalte henne i går til hvor bra overnatting vi kom til å ha hvis hun gadd å gå bort til meg som tar 15 min.Hun gadd ( yeey! ) men hun ble kjørt.Latere menneske finnes ikke. Men så hadde vi det kjempe gøy, latter, masse bilder, snop osv. Mye av det gode. Så resten av dagen er kake og walking dead, snakkes!

 • 0


  Sommeren 2011


  Skulle egentlig vente med å poste dette innlegget til i morgen, men klarer ikke vente egentlig..I morgen har jeg å Henrik vært sammen 1 måned, woho mye. Men føles mye mer ut for meg, for ettersom at vi holdt på i 4 månder og så sluttet og så startet, har jeg siden 7.januar hatt mangen fantastiske, herlige og uforglemmelige dager med han. Føles som om vi har vært sammen i et halvt år etter så lenge jeg har kjent deg osv..Uansett, den følelsen når du er så forelsket, at  hele tiden klarer ikke du slutte å tenke på den personen! Du vil bare være med han hele tiden, kysse han og holde rundt han. Er så utrolig glad for at jeg har han! Kunne ikke fått noe bedre en han.
  Er så utrolig lykkelig 

  Jeg elsker deg Henrik <3 

 • 0

  prøvde ut explode sitt 'triks' om å ta konditorfarge i håret. Utrolig lett å vakse vekk. Syns det var sykt gøy og drit fett! Kunne lett hatt det en dag eller to ,kansje i lilla eller rød, digget det !

 • 1  Fantastisk langhelg ! Startet med fri fra skolen på fredag, sykebesøk hos henrik, trening og så overnatting med verdens beste jenter, Heidi og Natasha! Lørdag, rett hjem og rydde litt til Henrik kom.Mamma og pappa var på spa og så senere på fest, charlie skulle ut så vi fikk stuen i kveld haha, så sov han over her. Utrolig koselig! No er det bare å slappe av resten av søndagen, nyte det!

 • 1

  Endelig ferdig med rommet mitt! 140 seng <3 Elsker det no, savner ikke den lille sengen i det hele tatt ! Siste uken har jeg shoppet minilitt, vært med gutten min, fikset rommet og no er jeg egentlig litt dårlig, blitt heldigvis litt bedre siden jeg kom hjem, så tenker bare slappe av i hele dag. Eller kansje egen trening om jeg orker, får se. Skulle egentlig være med henrik i dag, men er litt dårlig og utrolig sliten. Hater å si nei til folk.. Men uansett skal han kansje sove her i helgen håper jeg.

 • 0

  ananasbiter, trening, fredag, taco 

 • 2

  I de siste 3 ukene som har gått har jeg ikke innformert dere om hva som har skjedd. Kan fortelle det meste som ikke er så privat haha. Det har IKKE skjedd noe alvrolig eller liknende. Har det utrolig bra med venner, familie, kjæreste, håndball og nystart på skolen. 

  Litt interresane ting for dere å høre kansje ? Hatt en fantastisk bursdag! Fikk sunget på skolen og håndballen haha, mangen sa gratulerer med dagen til meg, fikk penger og ny seng som vi skal snart kjøpe, og det store + Fridays date med verdens beste kjæreste! Spanderte middag og dessert, utrolig koselig! Og fikk iphone deksel av oss som bursdag gave og en søt bamse. Etterpå hadde jeg overnatting hos han<3
  Vært på innflyttningsfest, trøstespist, blitt mer og mer forelsket, jobbet, spist nudler som en ekte japse    Skal prøve å bli bedre ,men da må dere gjøre en liten innsats med å komentere ! Blir myemer motivert da !

 • 5  Dagen har vært ok- -. Minus minus. Altså muntlig prøve eksamen gikk til helvette.Gidd ikke snakke mer om den. Men så skal ikke fokusere for mye på det negative! Så skal begynne å leve på JennaMarbles og Tabby24x7 sine videoer på youtube. De gjør dagen min og gjør meg mindre sur, redd og liksom får på en måte mer selvtilitt til å bare drite i ting.Vurderer å jogge i kanada skogen i dag haha. Og se the grude alene.

  • Du vet du vet du har ok + + kjæreste når han : 
  • Tar deg med på fridays på bursdagen din.
  • Lar deg overnatte hos han ahha.
  • Gjør dagen din med å bare snakke.
  • Får deg til å smile hele tiden.
  • Får deg til å føle deg verdt.
  • osv,osv,osv,osv,osv. 
  • Du vet du er taper når du : 
  • Snakker med deg selv i hodet OG på facebook..
  • Øver i to dager på naturfag, men til ingen nytte.
  • Når bankkort bildet ditt ser fucket ut og du trenger desperat et nytt.
  • Når du vil bli en koala neste liv. 
  •  Oversminker deg og prøver å ta fine bilder men failer.
  • Når du bruker opp dine siste penger på kinder maxi. 
  • Hører på den samme sangen 24x7
  • Når du spiser taco som et monster.
  • Ser the grudge alene.
  • Når ingen sender inn spørsmål til spørsmålsrunden.

   Koman !! send inn då http://celinelee.blogg.no/1326834129_sprsmlsrunde_spr_heid.html  
 • 3

  Det jeg skriver er ikke siktet til noen personer, så det er sakt. Har egentlig vært litt redd for å legge dette innlegget ut, men gjør det no. Det er for egnetlig bare å få ut noe jeg syns burde vært helt annerledes. Sikkert en del negativ respons, men syns det er virkelig noe som folk burde endre syn på. På fester og lignende er det alltid noen som blir kalt hore, ludder, bitch osv. Mest fordi at de går utfordrene, lettkledd og i korte kjoler. Jo mindre plagg, jo mer oppmerksomhet tenker noen. Det å bli kalt for hore bare for at du går med en kjole som er rett over rumpen, er helt på tryne egentlig. Greit nokk om då sitter å flasher musen, puppene henger ut og du er drita. Men at de velger å kle seg slik, er noe helt opp til de selv.

  At andre bruker tid på å hate på den personen for at hun går litt utfordrene er egentlig bare meningsløst? Greit det går visse grenser, men å kalle folk enkelt av de ordene, gir på en måte ingen mening? Det du går med på feste osv, er jo noe du selv velger å gå med for å føle deg fin og for å håpe på å få litt oppmerksomhet, ikke for å bli kalt hore og billig.Selv de som kler seg i korte klær er ikke bare ute etter å få guttene kastet over seg, bare at de liker å gå slik eller føler for det på fester ?

  Jenter burde fått mye mer respekt og ikke minst selvtillit.Ikke ta til seg hva andre sjalu jenter sier og kaller deg. Vær stolt av de som hater på deg, for de er rett og slett bare sjalu! Finnes det en annen grunn for at de bruker tid på å bry seg så mye om deg, ser bort på deg med blikk hele tiden og kaller deg negative ting ? Skriver sikkert det samme om å om igjen, men syns virkelig at jenter bør gå med det de vil uten å få negative konsekvenser for det. Uten å bli dømt for hva de går med. 

 • 1

  er så lykkelig no! Går ikke ann å ha en bedre gutt!

 • 0
  haha stygt, men jeg elsker deg !

  Heisann! Lenge siden egentlig ? Sorry. Vært litt stress med skole, men skal starte på nytt igjen i morgen.I dag har jeg jobbet fra sånn to til syv. For de som ikke vet hvor jeg jobber, er det Rema 1000! 30 sekk nedenfor huset mitt og stortrives der! Så har jeg hatt besøk av Henrik, vi så en ekkel film som het Indidious..Skulle egentlig spise her etter filmen, men siste buss gikk så kunne han ikke. Uansett, såååå haha, er vi sammen no. Hahhaha sykt kleint å liksom oppklare det for bloggen på denne måten hahah

 • 3

  tegnet en tegning fra i går til i dag, holdt på meg den litt av og på. Er egentlig ganske så fornøyd! Har ikke tegnet over noe, den er tegnet av meg. Så, tar kvelden no! :)

 • 0

  Rett hjem fra skolen, hente pc'n, opp til Heidi, bobblebad tid med nachos og dipp! Ahh, syykt deilig! No skal vi game, så senere jobbe med prosjekt ! I dag var det faktisk ikke så gale å dra på skolen, våknet uansett 4.. av meg selv utrolig nokk! Like overasket som dere. Så hadde vi bare 2 vanlige timer i dag og de to andre så vi en skikkelig trist film. The boy in the striped pyjamas. Vet ikke om dere har sett de, menutrolig rørende og trist film! 
  Dauer av bildene hahha, haters gona hate! :)

 • 0

  10 Things Girls Wish Guys Knew

  1. Don?t tell us when you think other girls are hot.

  2. This is how we see it . . . Don?t call = Don?t Care.

  3. We like you to be a little jealous . . . but overly possessive is not necessary.

  4. Return favors: we massage, you massage; we go down, you go down; we shave, you shave (and not just your face).

  5. We have an excuse to act bitchy at least once a month.

  6. We liked to be kissed softly, not with an iron tongue.

  7. If we wanted to be on video tape, we?d be a porn star not your girlfriend.

  8. It takes a special kind of stupid to forget birthdays.

  9. Guys who are good cuddlers = guys who know how to satisfy a woman.

  10. When the girls get together, we talk about EVERYTHING. Meaning my best friends know everything about you..

   

  Virkelig, alle de stemmer så sykt! Fant siden på  facebook og leste det. Alt stemmer, haha noe de fleste guttene burde vite.haha

 • 1

  Var med Henrik i dag sånn fra 12 til 3, så gikk jeg til byn med Heidi, kjøpte undertøy hah, nye sko <3!! , genser, øyenbrynspenn og sånn hudpleie fra lush. Veldig fornøyd + vi møtte Mathias og vatr med han resten, nå skal jeg trene for første gang i år !! Har ikke trent på et halvt år! Gruer meg, men skal nokk gå fint! håper jeg..

 • 0

  Er det en ting jeg har lært med så er det nyttårsforsettere som går slik : "trene mer", "bli slankere", "bruke maks 100 kr på mat i uka" IKKE funker. Så velger i år å sette realistiske mål til meg selv hva jeg skal markere grønt i slutten av 2012 at jeg har klart! Setter derfor ikke høye grav eller fult så mangen heller.

  1. Ikke kjøpe mye unødvendig mat.

  2. Bruke pengen mine smart! ( noe jeg har blitt mye flinkere til )

  3. Ikke låne penger av folk, med mindre det er krise.

  4. Få bedre karakterer.

  5. Sette av dager til bare venner, Henrik eller bare dager for meg selv kos.

  6. Holde possitiv innstilling til alt. 

  7. Ta sjangser og ikke være så pyse haha.

  8. Holde meg slank. Men tror det går med den forbrenningen jeg har.

  9. haha og ja, leve livet ikke mist!

  Hva er dine nyttårsforsetter for 2012 ? 

 • 2


  linser !!!!

   

  storkoste meg i går! Kunne ikke hatt det bedre, eller jo hvis henrik hadde vært der osv 

 • 2

  følte meg kjendis når leading light tok bilde av magen min når jeg skiftet piercing!

  hadde en helt fantastisk overnatting med posaa

   

  komfirmerte meg!!!

  Patrick startet skogbrann veg gjedde vannet  med uhell! ahhahaha, værste og skummleste jeg har vært med på.
  Innlegget kan dere lese her !

  Heidi fikk blogg, lagde header og anbefalte

  shoot med det nye kameraet

  sommertid 

  haha tine staffetten

  feiret en døll 17 mai med herlige venner og nusse å chilli

  døgnings hos Natasha og bursdag hos Frida

  kjøpte min elskede nye pc! 

  '

  Wow, ufattlig langt oppsumering innlegg, men 2011 har vær 60 % dritt 40 % bra! Er vell mest vennene mine som har hjulpet meg hele veien. Men satser på at 2012 blir et ufattelig bra år ! + har blitt kjent med utrolig mangen herlige mennesker! En av de er Henrik. Mye styr fram og tilbake, men har det bra no med han! <3

  2012 , ser virkelig fram til et bra år !

 • 1


  sorry for livløst blikk
  hahahah, fine bilder! Vi snakkes neste år <3

 • 1

   

  Var på Friday's i går med Heidi, Ingrid og Irene. Utrolig koselig! Spantet dessert på Heidi, oreo madness to stykker! Føler meg utolig snill. Så hadde en utrolig bra dag i går. Etter Friday's og kjøpte en del i byn, gikk meg og Heidi hjem, gamet, usosiale i 3 timer med hver sin pc og så la vi oss, kos!

  Livet no for tiden, er stor forandring for tiden! Leste nettop Natasha sin blogg, om at det blir bedre med henne og for tiden osv, og er virkelig enig i hva hun sier. Mitt år har vært et skikkelig helvette, mildt sakt. Så merker, det stadig går oppover. Seltilitten er på topp! Bryr meg ikke så fult mye mer om folk ser meg uten sminke eller stygg haha, de vet hvordan jeg ser ut tilvanlig osv.

  Så, uansett, nyttår i morgen! Gleder meg sykt, skal være litt hjemme, så hos Natasha med henne og Heidi, så ut og møte masse folk og feire! Og akkuratt fått 5500 i lønning! Storglad, synd at det går opp til ny seng og iphone, men heldigvis betaler mamma og pappa en del da, så happy! Nå ser jeg Nightmare before christmas og så legger jeg meg.

 • 1

  ok+

  Julaften var utrolig koselig og fikk mye fint, ble veldig glad! Så frammover, blir det rimelig bra med bloggen, gøyt sant ? Okei, så snakkes !

 • 0

  Gutten min <3 

  Bilder fra metro på christmas night, yeda!

 • 3  Brukte ca 45 min på denne i sted, ble sånn halveis fornøyd. TEGENT AV MEG OG tegnet ikke av noe/noen!

 • 0

   Nå starter nedtellingen til pinnekjøttet, askepott, og den pine fulle tiden å vente på å åpne gavene. Facebook er spammet med god jul, og følelsen er på topp! Vi snakkes senere i kvel og håper alle sammen vil ha en fantastisk tid med familien sin fylt med masse glede og kjærlighet!

 • 0
  Ankom Balestrand for ca 4 timer siden, pyntet juletre og hus.Julestemningen øker litt heldigvis,men vi snakkes i morgen <3 Den lille trehytten skal meg, mamma, pappa og chris sove i. Charlee ( charlette ) sover i huset med Malene,tante, fettere og farmor!

 • 0

  Siste dag på skolen i 2011, dødsdeilig!  Men snakkes, løper på jobb! Så var jeg tilbake. Henrik ville jeg skulle fortelle gårsdagen. Var med han i sånn 3 timer hjemme her i går, og så dro vi til byn og så filmen Sherlock Holmes! Egentlig skjønte jeg ikke en dritt av filmen, men koselig fordii <3

 • 3  På facebook er det en stor konkuranse om at en 10 og 9 klasse i hele Norge kan vinne en tur til Oslo i april! Klassen vår ligger høyt, men vi trenger fremdeles deres stemme! Så gå innpå her , Svar på ukens spørsmål.Svaret er '' I hele verden '', Skriv Ortun skole , 10E og gi vekk loddet ! Til dere som tar dere 30 sekund av tiden deres til dette er vi svært takknemmelig !

 • 0


  gammelt bilde. 
  Dette er virkelig ikke min tid. Helt siden jeg fikk vite jeg hadde kyssesyken så har mer gale bare kommet, mer ting har skjedd og ødelagt virkelig hele dette halvåret mitt.gleder meg så sykt til det blir bedre.men skal stoppe før dette blir skikkelig emosjonelt klage innlegg.nei vent, må si en ting til. Kan ikke dra på fest i dag som jeg hadde gledet meg faktisk sykt til siden jeg må jobbe til 10. okei.. 

 • 0


  Leste nettop over innlegget til Tuva på bloggen hennes,  og kjente jeg ble sykt glad inni meg når jeg leste hva hun hadde skrevet. At hun er en av de og som tenker på det og at hun skirver alt det. Klarer ikke skirve noe mer bedre en det hun har. Bare elsket det hun skrev der, virkelig! Bildet av meg for mer en et år siden, ingen sminke heller, kan si jeg har forandret meg en del.  http://tuvaholm.blogg.no/1324229443_en_evig_ond_sirkel.html

 • 0  Ja, tenkte jeg kom til å våkne sånn 5 tiden, og selvfølgeli gjorde jeg det. Sykt irriterende, fikk ikke en dritt ut av dagen + skulle være med Henrik og. Men får ta det igjen. Det eneste som var dagens opptur var at når jeg kommer opp i stuen har mamma tatt opp alle gardinene og pynter juletreet! Da kjente jeg julefølelsen vokste litt.Nå sludder det.. g det gjør dagen min enda verre, men nå skal meg og mamma se på true blood og kose oss med utrolig sein frokost! haha

 • 2
  Tidlig dag, våknet et tiden, så rett på jobb kl to. Kommer hjem til middags besøk av mormoren min og kjæresten. Spiste deilig hjemmelaged pizza og koste oss rundt middags bordet! Nå sitter vi to på rommet, bare musikk og face litt sånn, det går i. Så senere skal jeg ut litt, møte en person ,så skal vi snart se red ridding hood! Den er døds fin og romantisk film , perfekt !

 • 0

  Det begynte å snø, jeg fikk så sykelig lyst til å gå ut og nyte det! Hoppet i uggsene og var der ute faktisk ca 15 min, haha , men så ja, glad no! Snø for faen og nord-sør prosjektet er ferdig! ååå takk gud. Nyt fredagen folks ! Ambefaler å høre hele sangen !

   

  - dette innlegget går ikke ann å komentere.

 • 0


  SUSS til folket, elsker de fleste av dere!


  Ambefaler virkelig alle til å høre denne sangen, Spessielt SE filmen! Utrolig nydelig og musikken til Marcelo Zarvos er helt nydelig, mangen sanger jeg elsker av han! Så i dag har jeg vært på jobb, så har jeg kommet rett hjem igjen, spist mat og våknet meg opp med iskaffe. Så holder på med Nord-sør prosjektet på skolen, virkelig , ufattelig kjedelig, men må til. 

  I morgen skal jeg til byn, kjøpe julegave og så bowling med folkene mine senere på kvelden. + innlevering av nord-sør. Har en del igjen, så vi snakkes !

 • 0


  Ingrid og min pc, verdens kuleste bakgrunner


  Men neida.. stuck her hjemme til fredag. Må jobbe med nord-sør prosjekt på skolen og er akuratt halveis.skal inn på fredag og stresser som faen.

 • 1  vil bare fortelle at null blogging i dag, har skikkelig hardcore jobbing med Ingrid på nord-sør prosjektet.

 • 2  syk dag. Men var flink, tok meg sammen å jobbet med det ekle Nord-sør prosjektet vi har på skolen, dør på meg.Men så kom charlee hjem fra kjøre time, hun lagde fruktfat med sjokolade, kakao og te! Til det så vi filmen, big mama. Utrolig bra, haha elsket den!  Så senere vet jeg ikke, føler meg ikke stortsett bedre nå heller.. Fikk sykt lyst til å tegne. 

 • 0  11. Desember. Grått. Det regner og snøen forsvinner. Skikkelig trist spør du meg, elsker snø og begynte å få skikkelig julestemning. Vet ikke helt hva dagen går ut på i dag, kansje bare sitte inne spille, se film eller sove.Egentlig så har jeg og mangen andre planlagt å bowle i dag, men ingen respons på siden vår haha så får se hvordan det går! Ellers sitter jeg sliten i sengen med de store rosa tøflene mine og nettop sett Rapunzel !! 

  Elsker den filmen, virkelig! Elsker alle de barbie filmene, minner tilbake når jeg var 6 år og lekte med barbie, bratz, 
  ninja turtels, lego, acshumen om noen husker de, batman, spiderman og masse annet. Var ikke bare jente leker på meg, masse gutte greier! Elsket det, savner skikkelig tilbake til barndommen når jeg ser sånn filmer osv! 

 • 1

  Julebordet var bare knall i padden! Skipt jeg er bare 15 og ikke kunne drikke med de, men hadde det kjempe gøy! Spessielt komisk å se utover i 11 tiden når folk nærmer seg full og folk danser i vei! Pinnekjøtt, musikk, julbrus på meg og herlige folk! Aller første julebord og vellykket!

 • 0


  savner snøen no..

  Rett fra mat laging på skolen til jobb! Vi sluttet halv 4, løpe hjem, skifte og så jobb til kl 8. Stress, men blir penger ut av det. Og de pengene skal jeg bruke på å pusse opp rommet, ipod, mobil, rettetang, piercing, klær, venner og Kaizerz Orchestra konsert med Heidi! håper vi kan! Så eller's sa natasha noe slemt i dag. Hun sa jeg smilte veldig annerledes. Serrisøst , sur då. Nei gjør ikke det, som oftest lyset sånn at eg ikke eier overleppe SER DET UT SOM og lei av å smile hver dag til ingen som bryr seg liksom hahah

 • 1  Sykt fint vær her i Bergen i dag! Nesten skyfri himmel hele dagen og deilig. Masse snø, sol og det lukter vinter! Begynner virkeig å få julestemningen opp med all snøen, litt julepynt, julegavene og alt julepapirene og ikke minst julekalender hver morning. Så etter jul, skal vi pusse opp rommet litt, eller pusse opp sengen og litt generelt. Ny stor seng skal inn, en fin nattlampe, nye gardiner og senketrekk, ny dyne..nytt gulv teppe og nye bilder på veggen.

  Gleder meg skikkelig, mesteparten av det går på lønning, julepenger og bursdags gave fra mamma og pappa men blir verdt det! Nå er det snart lekser, tvinger meg selv nå, men så senere er det grøt til middag, film med familien og bare slappe av å spille litt.

 • 0  Hvis du ikke har hørt den før, ta deg tid til å høre hele.Den er virkelig fantastisk.Rett og slett nydelig.Kommer alltid opp å tenkte på enkelte ting hele tiden.Eller nesten alt, men virkelig den sangen er helt vakket.Elsker den.
  Om du har sett Remember me, så er det den sangen som spilles på slutten. Om du ikke har sett den, ambefaler jeg deg på det sterkeste å se den. Får tårer i øynene hver gang. Tenker skikkelig mye etter jeg har sett den, samtidig som det har favoritt skuespilleren min i filmen, så  er den og virkelig nydelig. Sangen og filmen, helt fantastisk. Ta tid til å høre hele.

  Men nå leser jeg litt twilight og legger meg! 

 • 2


  tatt innen i fra vinduet mitt !!!!!!! men se så søtt da ! blir så glad <3

  Deilig dag. Skolen og snøball krig. Dyppet sammtidig Jørgen forran alle guttene hahaha. Og det er ikke sånn ''dypping'' at jeg kastet litt snø i fjeset. hehe ånei du, siggur løp etter han så kom jeg i mot Jørgen når han løp så felte jeg han ned i bakken og dynket trynet med snø.Endte med stor applaus og godglis resten av dagen!

  Så kom jeg hjem, klissvåt. Slappet bare av, spiste litt muffins så bestemte meg og Mathias for å overtale Ingrid til å 
  ake ned føyen! ÅÅ, så vi fikk det så vidt til, så fikk vi med Heidi, Martin, Sarah og Sigurd. Utrolig gøyt, koselig og dødsmorsomt ! hahaha trodde jeg skulle dø hver gang det var is-bakke og alle trynte i hverandre. Fyfaaaen så vi lo! Etter vi var alle gjennomvåte gikk vi på mc'n, spiste litt der og koste oss! Nå skal jeg bare vaske trynet så legge meg.. Utrolig trøtt og sliten!

 • 0  sometimes it means that you are strong enough to let go

  Chilli dag med Zelda, Plain Jane, god middag , pepperkaker og snart film med mamma<3 
  Sykt deilig søndag egentlig. Jaja ,kos dere resten av dagen

   

 • 0


  Mathias og Irene pusene ble dronning og konge! 

  Joda, ball i dag. Kan helt ærlig si, ballet i 9 var så mye bedre! Da var det mange fler folk som danset og som i det hele tatt var der, vi hadde dj da, bra musikk, høy musikk og mørkt i rommet.Virkelig, egentlig kjedelig.. Men den tiden meg, ingrid, heid, natasha, mathias,oda, jørgen og aaaaalle de andre herlige folkene danset ,var det kjempe gøy. Håper på at trinn ballet med andre skoler skal blir bra, liksom bare 10 klassinger og fest folk!

  Nå tar jeg å laller, sliten så har fått litt sånn dilla på denne sangen, elsker den. Og i morgen er det jobb kl 1 og så ringenes herre maratoon! Gleder meg !

 • 0
  innkjøp fra i dag kommer i morgen, gled dere 


 • 1

  haha får se i morgen eller senere, syk dag. Det kommer video så gled dere !!!

 • 3

  - Hvem er din beste venn ? Har mangen beste venner og det er Heidi, Ingrid, Natasha, Lenge, Frida og Emilie.

  - Hvem ler du mest med ? Er vell ingrid eller heidi.

  - Kan du lage smikevideo ?  Njaa.. kommer ann på, men tror ikke det haha.

  - Kan du svare på video :D ? Haha, neei sorry :)

  - Skjer med deg og Henrik Tertnes ?  Skjer ingenting ? Sluttet bare å holde på :)

  - Hvor gammel er du ? Jeg er 15, men blir 16 om ikke så lenge.

  - Hva syns du om at Sirill henger med Tertnes ? Spør meg face to face, så får du kansje vite. Vil ikke dele noe her.

  - Har du jobb ? hvor mye tjener du ? Hvor ? Ja, rema 1000 varierer, men mellom 1-5 tusen.

  - Hvem er de vennene du har hatt lengst ? Lene og Frida.

  - Missliker du noen i klassen din ? Nei det gjør jeg ikke.

  - Kan du fly ?  Selfølgelig!

  - Har du noen gang knust hjertet til en gutt ? Ja..

  - Du er pen, hvilke sminke bruker du ? Tusen takk! Jeg bruker veldig lite sminke, men det er bare mascara, eyeliner, pudder og litt foundation. 

  - Er alt håret ditt ekte ? Så langt og fint! Tusen takk! Ja håret mitt er 100% ekte. Har laget et inlegg om det, men kan sikkert lage nytt. Ingen extentions og har heller ikke farget det elns før :)

  - Er det noe på g med Tertnes ? Nei :)

  - Jomfru ? Svarer ikke på private spørsmål her.

  - Gir du privat dans på ballet :D ? Hahha, selfølgeli gullet mitt <3

  - Verdens skjønneste jente! Åe, tusen takk!

  - Ser du har blitt god venn emd Oda igjen, ka faen skjedde ? du slengte jo drit om henne for en stund siden ? Ja var en tid i 9 klasse der vi ikke snakket nesten i det hele tatt, men har faktisk ikke baksnakket henne noen gang. Kansje sakt jeg var sur på henne elns, men aldri slengt drit om henne. Hun er en fantastisk jente og syns det er kjempe bra vi har begynt å snakke og være mer med hverandre !

  - Hvorfor snakker du drit om Henrik ? Jeg snakker ikke drit om Henrik. Må nokk bare være ryktet hele greien.Virkelig unødvendig og tragisk å gå rundt å gjøre det, holder meg til possitive og gøye ting!

   

   

  Jaja, ble en del spørsmål om Henrik og slikt, jaja. Men om dere har andre spørsmål, bare kom med det. Så kan jeg ta det i slutten av uken. Håper dere fikk svar på det dere ville.

 • 0

 • 1

  Siste sjangse til å stille spørsmål ! Besvarer i morgen eller på fredag !

  http://celinelee.blogg.no/1321375084_sprsmls_runde.html#comment <--- Link , hold over så ser du linken.

 • 0  sto opp,syk,spiste frokost med avisen og så på dear john,sovnet i pelsteppe ,øvde til tentamen ,ble heldigvis litt bedre, dro på jobb,kom hjem til pølser og '' dagens mann '' ! Elsket denne dagen,eller utenom den tiden jeg bare lå og døde på sofaen.

 • 0


  se på den skjønnheten da ? greit nokk at Taylor er deilig og sykt fin han og,men bare elsker han er enda mer! 
  Dagen i dag gikk i jobb, buss, kino, snop, film, tur.Ganske så bra,egentlig likte den.Så kino, så jeg Twilight Breaking Dawn.Helt ærlig, elsket jeg den! Så mye forskjellig! Derrimot Ingrid, som er veldig kresen på filmer og mat osv, hatet den.lol.Fårstår meg ikke på henne, taper. Det var liksom så mye liksom, romantisk, action, spennende,morsom osv.Jeg elsket den,og siden den første filmen
  kom ut har jeg elsket de filmene!

  Overhode ikke skuffet! Sitter å tenker på den om å om igjen, kunne gjerne sett den igjen liksom.Men skal ha den
  på dvd ! Must, så om du skal kjøpe julegave til meg, den filmen, balltre eller smykke! haha neida folkens, bare kødder.Men tar kvelden, får håpe på at 50 deilige gutter fra usa flytter til Bergen ass.
  De som sier twilight breaking dawn søg, in my ass! 

 • 9


  ja,følte for det egenltig. vet egentlig ikke hvorfor men, spør i vei !
  hahah joda

 • 0  Ja, den jobb lønningen jeg får i januar,skal brukes på ipod og oppusing til rommet mitt! + det har jo jeg 
  bursdag så får en del av mamma og pappa, så besøk osv! men gleder meg sykt  ! 

 • 0


  Selvsdigger bilde er jo tingen! virkelig, siden dere så jeg skrev noe meningsfult til dere, så har jeg vært på skolen,
  fått 3'r på matte prøve !Faktisk bra for meg.. SÅÅ MÅNDENS HØYDE PUNKT !!! Var jo at på onsdag levert jeg 
  jobbsøknad til rema 1000 1 min nedenfor meg.Min søster og bror,OOG  venn av charlette, karoline , jobber der
  så han sa jeg slapp jobb intervju siden jeg hadde så gode referanser!

  Å sååååå på onsdag kveld, blir jeg
  spurt om jeg vil jobbe på torsdagen! æææææ, så ja ,har jobbet torsdag og onsdag på rema 1000! Tjent 1100
  på de to dagen! Sykeste.Så er drittfornøyd og syns det er faktisk  gøy å jobbe og! Så er døds glad for at jeg får
  penger frammover no.Masse ting som står på kjøpelisten min, så ja, klær jo uniformen da, ikke sant pus ?

  Joda,så kom på rema 1000 myrholtet når jeg jobber så kan du få en gratis pose av meg!

 • 0


  o'yes, tegningene mine firker meg ut noen ganger..Men uasnett,nettop vært med Henrik,koselig det.
  Så nå skal jeg snart bort til Ingrid, så tar vi bussen til Mathias og skal se film 

 • 1


  I kveld sover jeg, Ingrid og Irene nede i kjellerstuen, kooosi ,siden mamma og pappa er på julbord og min søster
  og bror er på byn, så er vi alene heimat! Eller min søster og bror vorser(?) sammen til sånn 12, så e vi alene, haleluja! skikkelig patey ass 

 • 0

  Joda,meget fine bilder.MEN poenget med innlegget og bildene skjønner dere sikkert.
  Helt siden jeg fikk kyssesyken, ca to månder siden , har jeg ikke kunnet eller fått lov til å trene.
  Noe som virkelig tårene slo ut på.Det er helt jævlig og gå så lenge uten å trene.Det er virkelig noe av 
  det største jeg savner no.Å kunne jobbe så hardt hver trening, jogge ute ,gansperr og helt matt i kroppen,
  men med god samvittighet.

  Det er virkelig sånn jeg kan bare tenke på det, og hele dagen er ødelagt.For kan ikke gjøre noe med fysisk
  aktivitet.Det suger å måtte se de andre trene på laget og på skolen.Trening er vikelig noe jeg elsker
  Virkelig med en gang jeg er frisk, starter det! Kommer til å jobbe så hardt for å komme tilbake igjen.
  Ikke det jeg har lagt på meg noe siden jeg sluttet,men liksom ,føleslen av at du gjør det, du ikke trener
  og kan ikke gjøre noe fysisk, tar virkelig knekken på meg.

 • 0
  hahahaahha  Min søster har fått bil !!
  Dagen på charlings har vert døds slitsom.MEN etter lunsj når Ingrid kom, bare hopper jeg i taket! blå så sykt glad.
  Så kommer den syke humoren vår inne på lager rommet, stikker hverandre med fleshengere og stakk
  oss på nåler OG ingrid trilte meg på den gule lille trallen! haha døds gøyt faktisk!

  Så var vi litt med Henrik i byn etter så dra hjem i stappfull buss og min søster står på parkeringen med 
  ny bil!! men no e det middag og mamma maser som ett helvette.gaaad..

 • 0
  '' NEEEI VENT ! EG HAR SJOKOLADE PÅ TENNENE !!!! ''

  charlee '' hahha! '' ler av meg lol

  DE DER ,var bare dritt ekkle.Trodde hvertfall smashene var god, men smakte jo akkuratt som chipsen..
  Spyr bare tanken på de..brekker meg.

  fikk liksom verdens kuleste stempel!!!

  Hadde spisepause med min søster på rema 1000 i dag!! Gratis chips ( som smakte drit.) og litt mat.Planlagte 
  helgen sammen og koste oss den lange halvtimen.Døds kos å være me charleee ( charlette, storesøster ) når hun jobber!Så ellers har dagen vært jobb i byn, lunsj pause med Ingrid , sløst bort 28 fuckings kr på en muffins 
  som var drittgod med Emily. men når vi var ferdig innså vi at det var bortkastet penger og sikker 4567898754 kallorier. hahaha, jaja ganske bra dag ! Fikk skryt av sjefen og! woooho

 • 0
 • 1

  I går var jeg på halloween kveld med jentene! Selv om det er halloween i morgen, gad vi selfølgeli ikke å ha
  det på en mandag hahha.Vi kledde oss ut før vi kom, spiste litt,så skrekkfilm, hadde drikke
  leken der du sier fks : jeg har ikke snust før.
  Så de som har gjort det, drikker litt fra drikken de har.Så bare snakket vi mye og hadde mime leken, haha
  kjempe gøy og koselig kveld med jentene! 

 • 1

  Har jeg vært i byn.Kjøpt kostyme til festen som var i går.Ble litt sånn kanin.Fikk kjolen min fra Nelly, elsket den
  så neste fest skal jeg bruke den.Skole har og vært og samfunnsfag prøve som jeg føler gikk ok egentlig.


   

  Og så ble jeg og Oda forandrett til Kanin og Matros! Åe,haha søtt.Så festen i går var kjempe bra, bilder
  som ble tatt der kommer neste uke.Så har danset i vei i går og har sykeste gangsperr i føttene
  og låren, men deffinitift vært alt sammen!


  You know what? I've learned to give a damn about what people think about me, so fuck you bitches! 

 • 0  Fredag - Skolen, til byn for å kjøpe billett til fest.Møtte Stian i byn med Natasha og Heidi.Herlig folk.Så dro jeg 
  på nattåpen i Åsane med Heidi.Så etter sko til festen haha, men med ikke no lykke.Møtte Henrik samtidig der.
  Var litt  med han.Koselig det.Så resten av kvelden planlagte jeg lørdagen.

  Lørdag - Dro til byn,møtte Stian og ''shoppet'' litt med han.Bare så litt på sko til meg, og klær han skulle ha.Koselig 
  det.Møtte noen andre folk som han skulle gi billetter til og.Så helt uplanlagt  møtte vi Heidi og Natasha.Haha, måtte 
  le litt, skulle egentlig til byn med Heidi, men så begynte jeg å planlegge med Stian haha.Så dro vi hjem, alle
  sammen. Så var det å kjappe seg å pakke til spontan overnatting med Heidi og Natasha oppe hos Natasha.
  Kjempe koselig! Virkelig.Er så lenge siden vi har hatt overnatting sammen.Grunnen er jo at vi fikk ikke lov for en 
  grunn..Men de virkelig er så herlige å være med.De beste jentene kunne fått.

  Søndag - Jo så, i dag våknet vi til engelsk frokost! Bacon, speilegg, bønner og skiver.Dagens høyde punkt!
  Så måtte vi gå to timer etter det.Så litt på dagens mann så kjørte Keth-Elin oss hjem! Elsker å være hos
  Natasha og de! Har ellers bare vært her hjemme, sett awkward og om 1 time begynner jersey shore! 

 • 3

  - Bloggere som skriver ting om seg selv,men PLUTSELIG hopper de helt ut av det 
  og  skriver fks. at de har en irrterende hund som bjeffer hele tiden?! alvorlig..
  Irriterer meg grenseløst noen ganger....

  - Når folk har kjærlighets problemer elns og skal slenge det ut skikkelig dramatisk engelsk
  status på facebook!! Altså, greit nokk om du gjør det på kødd elns og bare liksom skriver det for tull.Det
  gjør jo eg.Men reeaaaly ? Er det så nudvendig, folk ser bare ned på deg uansett.Hadde den tiden jeg å
  men, det e forbi for lengst.Alle statusene no e bare for kødd.

  - FOLK SOM ALDRI TAR IRONIEN MIN ! Serriøst? er det vannskelig å se at jeg liksom kødder og at jeg 
  ikke er en så serriøst person? gad.folk blir bare mer og mer idiot for hver dag som går.  - Når folk liker, eller komenterer bildet til noen som har dorlig selvtillit eller har masse problemer,
  you know what I mean.Sitter å skriver fks : ÅÅÅEEE så fin du er vennen! men i virkeligheten,er det bare
  ironi og de snakker aldri med de.fyfaen gjør meg så sykt irrtert.

  - Når vi nettop har hatt prøve, og selv de smarteste i klassen sier og depper : Det gikk ikke litt bra en gang!! :(
  Så ender de opp med 6'r eller 5+..

  - Folk som missforstår meg. Virkelig, spør meg og la meg forklare til den lille hjernen din skjønner det.

  - Folk som virkelig har det gøy på andres bekostning.Prøver å dumme de skikkelig ut og virkelig
  dreper selvtilitten til den personen.

  - Bloggere som bruker google bilder..Eller we heart it bilder som de skriver har tatt selv. 

  - regn. Greit bor i bergen,det regner en del, men faen så det dreper humøret mitt, utsene haha og
  dagen min. Klikker.

  - Sover døds godt før eg skal våkne og gå på skolen og når søsteren min vekker meg,med å ta på lyset.
  Virkelig ? er det så nudvendig.. klarer liksom å sto opp uten å bli blendet av det ekkle lyset og tryne ut
  av sengen.....

  - Falske folk som går bak ryggen min.Fks, går rett til typen til en jente og sier en har baksnakket han, når
  hun ikke har det.Det å sitte å snakke om typen sin, er ikke baksnakking. Og om det trengs noe å si til han
  fra henne,hadde hun gått selv å sakt det, ikke en falsk ''venn'' som løper å sier en baksnakker han.

  - Å være minst.Det suger ! Hater det.Ser hver helg og lønningsdag, min søster og bror drar på byn,
  drikker å fester uten noe problemer.Og får sånn 15 000 i månden.Eg klarer meg med 200 i månden, kansje om jeg er heldig 300..

  - Folk som dømmer..trengs det ? Bare se å bli kjent med den ekte siden av den personen.

  - Stillhet. Ikke missforstå meg,men  med folk du så vidt kjenner liksom.Når det er helt stille
   og du føler skikkelig trang til å si noe, men du kommer ikke på en dritt å det blir bare jævlig kleint.

  - Når folk skriver på profilbildene sine ; VELDIG midlertidi !!! Hallo? serriøst.. du tok det bilde, du valgte å
  bruke det som profilbilde fordi du syns det selv var fint elns.Altså hvis du ikke har noe bilde du er fornøyd
  med på profilen, og du føler ''tvang'' til å bytte.Hvorfor ikke bare ha fjerne profilbilde eller ta et du liker som
  ikke er middlertidig? 

  - Når folk unnervurderer meg.. Vant med det HELE tiden i hverdagen hah.Døds irriterende.men verdens 
  beste følelse når du beviser du får det til.

  - Folk som lager lang diskusjon på face om  hvem som er penest på ett profilbilde ?Kan du ikke bare si 
  tusen takk og bli ferdig med det, i steden for å si : Nei, du som er det! og fortsette i evigheter.

  - Bloggere som unnskylder seg til lesere.Hahaha, så om du ikke blogget i går ? ooooommmmfffggg ,
  krriiiiise.'' Sorry dere for at jeg ikke blogget i går !!.. '' og så en random unskyldning.

  EHEHHEHE ,jaja det var noe på tankene som eg hater.
                                   

   

 • 0


  ja, kamerastativet plutselig ( !!!! ) falt ned , fra sånn mer en 1 meter høyde,der kamera satt oppå..
  Heldivis !!!! knuste bare en liten kant på kameraet som dere ser på bilden, men er like bra som før! Takk gud for det

  Lame dag, men egentlig ganske ok.Har ikke stort å skrive.Skolen og no bare drukner jeg i sengen 
  med musikk. Tenker kansje ha en sprøsmåls runde eller konkuranse på bloggen? 

 • 1  Haha , ikke spessielt fine bilder i dag,  men det har vært foreløbig en rolig lørdag.Holdt på å skrive søndag der!
  Skal kansje på filmkveld i dag, får se om jeg orker egentlig.Føler for å være hjemme, slappe av, gjøre mitt
  og bare chille med familien på pc'n.Siden min søster og bror skal begge to på fest..helige de.
  hhahha, sitter hver dag hjemme og venter på å få jobb.Står på første listen på rema 1000 1 min nedenfor meg,
  + min bror og søster jobber der, så ja.De liker familien lee haha 

 • 1


  God morgen! Nettop våknet.. og dere vet den følelsen, med trøtte øyne, gjesping hvert 15 sekund,
  skikkelig sliten osv.Men nå skal jeg hoppe i dujsen, prøve ut blonde shampoen og balsam.
  Hihi ,deretter lage meg skikkeig deilig frokost og så ut med Natasha ( nahee.blogg.no ) og Heidi.
  Vi skal ta med oss pelspledd og julebrus til ett 'hemmelig' sted haha, sitte der og kose oss.
  Hahha , skal faktisk dele en ''hemmlighet'' med dere, haha sikkert ikke bare jeg men det er en vane 
  for meg å gå rundt i huset i bh og løs grå bukse. syyyykt chill

  Btw, får ny mobil i dag så har dere noen tips eller forslag til hva jeg burde velge ?
  I såfall om du har det, skriv i komentar feltet. Tar deg to sekunder 

   

 • 1


  De fleste har sikkert sett jeg har fått ny header.De som var så grei og tok seg tid til å lage den til meg 
  er vsdesigns.blogg.no ! Ta en titt innom om du trenger du header eller design!

 • 0  prøvde ut explode sin smokey eyes, likte det sykt godt! Kommer sikkert noen bilder senere i dag sånn 
  enkelt.Dere vet hvor glad jeg er i å ta bilder! Elsker det virkelig, og håndball å dansing haha.
  Nokk om det, no turar eg til posten for å hente en pakke til min søster fra nelly, e så snill atte.

 • 1


  joda såå,hør på overskriften!

 • 0


  I dont want to lose you.Just dont want a relationship.
  Gog morgen igjen ja, våknet nettop.Nettop vil si kl 3. Alene hjemme, syyyykt digg. Skal utnytte det helt til de andre 
  kommer hjem.Nå går jeg i dusjen,spiser og så ''øver''litt på tease dance.Foresten, I morgen skal meg og mamma
  kjøpe ny mobil til meg, endelig.Noen tips av dere som jeg burde velge  ?

 • 0

   just because they're lower than you. Everything that goes up, has to come down.

 • 0

 • 0  Jeg elsker marsvinene mine! De lyser opp dagen som startet mørk.Spessielt når jeg vet nusse ( på bildene ) 
  begynner å bli litt gammel, koser jeg ekstra med henne osv ,elsker de virkelig!

  Så har dagen gått litt opp og ned, startet dorlig, men ble bedre etter de to timene på skolen. Så senere skal jeg og 
  søster, øvelseskjøre til lagunen med pappa, så skal vi ( henne..) shoppe litt på på bikbok. Og stort pluss, vi 
  skal ha pomfrites og pølser på menyen i dag, namm! Håper de fleste merker at selv om jeg har kyssesyken og 
  ofte syk, at jeg prøver å blogge en del innlegg hver dag.sånn 3 ,eller 3. 

 • 0

  Har fått tilbud om å bli sponset av superkul og vil annbefale ett produkt som jeg 
  virkelig liker.En 18k gullbelakt piercing, som jeg har sett på lenge, liker den virkelig
  og tenker å kjøpe den. her er en link til produktet : 
   http://www.superkul.no/piercing-1/navlepiercing-2/18k-gullbelagt-80/appearance-piercing-9065142.html

 • 0  skal bare se ylvis, spise og skrive ferdig biografi så tar jeg kvelden!
  Og har fått en del komentarer i det siste på bloggen, vil bare si tusen takk til alle dere som
  leser og komenterer på bloggen min, dere gjør dagen min og øker blogglysten min! 

 • 3


  syk.virker som at ingen i klassen utenom heidi og lene forstår meg.alle tror det er lett osv.men det suger osv.
  skal spare dere for klagingen min, men faen om dere sier det er så lett osv, faen eg kommer og spytter deg i trynet.
  haha neida !

  Men så nå slapper jeg av i sofaen, musikk og litt sånn innimelom mater jeg nusse og chilli.Lengter virkelig etter høst ferie no, bare to dager igjen for meg ,så er det over heldigvis.har en del å gjøre da.

 • 4


  Gal ? yupp.

  ble litt for glad i de nye skyss bussene..
  I dag var det skikkelig ''spontan'' muffins baking med Ingrid!! Weei ,eeeelsket muffinsene, men ingrid derrimot.
  Skjønner det ikke, alt med sukker og gjøre er bare herlig. Så senere dro vi ned på varden for å se etter bunnpris i
  butikkene, men med ikke noe hell.. så vi endte opp på en skål disse ?? Kos der selvom jeg er jævlig kvalm nå..
  Så nå er det øving til glose prøve i morgen ,yey,. 

 • 2  mandag.og som overskriften, så er det penger jeg trenger.virkelig.er lei av å gå rundt hele tiden, se noe fint og vil ha det.men, snart får jeg jobb på rema 1000, står først på listen der så bare venter.pluss, så trenger jeg 500 til 
  bylan i helgen , skal få iphone av mamma og pappa ( men må gå ut med litt penger selv ) , trenger nye 
  sånne øreprobber ( ?) eller hva det heter , penger til kina resturang 10 oktober ,nye ugg's og 5 000 til shopping.
   

 • 3


  dette bilder beskriver hvor fantastisk dagen min er i dag !


  Virkelig ? Er så utrolig glad nå at det ikke er mulig.Rommet mitt er sykt rotete, men gjør meg ingenting.
  Gleder meg faktisk til å sette på sex and the city og rydde rommet samtidig !

  Nettop kommet hjem fra byn.Var egentlig veldig travelt siden jeg mast bussen, men heldigvis kjørte pappa meg.
  Kom til byn , gikk rett til carlings i byn i gågaten ,spurte etter jobbuke ,og fikk den ! Er i ekstase nå så gleder meg
  sykt! Han mannen og som jobbet der var sykt kul! + han hadde tatoveringer fra ' nightmare before christmas ' 
  og elsket det ! Den filmen er råbra! sykt kul fyr.

  Så etter det møtte jeg Henrik litt i byn ,var med han sånn 20 min før jeg måtte gå..Men deilig å se han igjen,
  og virkelig elsket den nye stilen og håret,han er jo den kjekkasen ,hihii

   

 • 0

  Bursdagfest hos Emilie i går! Kjempe koselig å gøy, selv om filmen hatet jeg ,og alle de andre..upassende.
  Så spiste vi mye godt og lekte pakkeleken osv.Kooos <3

  beklager for små bilder , prøvd å laste opp 5 ganger men blir bare små! 

 • 1

  - Jeg er en veldig følsom person.Kansje en del ganger overfølsom, men kan virkelig ikke noe 
    for det.Når jeg blir såret, eller noe jeg bryr meg mye om kommer tårene!

  - Jeg får helt noia når føttene/tærene eller hånden min henger utenfor sengen! Takler det 
     virkelig ikke.Begynner å tenke noe kommer å tar meg i føttene, nå for tiden er det
     den gamle damen fra drag me to hell. Århh grøsser bare jeg tenker på henne.

  - Har dessidert verdens beste jente venner! Er ikke måte på hvor mye jeg elsker de! Vi har det så gøy 
    sammen og finner på så mye utrolig koselig og gøy!


  - Begynner å bli ufattelig lei av skrekkfilmer.Har virkelig sansen for skikkelig jente filmer! Skikkelig
    high school filmer eller danse filmer.Elsker det, spessielt sex and the city episodene! Deilig å sitte
    seg i sofaen med pelsteppe og noe godt å drømme seg inn i fimen!

  - Liker å irritere vennene mine til de blir skikkelig sure og slår tilbake.

  - Har en tendens for å utrykke meg med hendene eller bevegelser når jeg forklarer noe.

  - Er virkelig avhengi av shopping.Spør vennene mine, drar på shopping med en gang jeg har penger.
    Utrolig dumt egentlig, brude vent av meg det men får så god samvittighet når jeg kjøper meg noe fint,
    hater å gå i klesskapet og finne ingenting å ha på meg.

  - Blir sykt sur når folk sier til meg at jeg er 'careface' ! Er virkelig en utadvent, glad og utrolig pratsom person
    som elsker å snakke om alt! Spør vennene mine, heidi vet alt om det og er den jeg kan snakke i 
    flere timer med uten å gå lei ! Har alltid noe å snakke om.

  - Kan gå til skolen elns og plutselig komme på noe morsom og bare brøle ut med latter og smile.
    seriously , brøler ut...

  - Hater å støte på noen jeg er sånn halveis bekjent med.Er så flaut om du går i en lang bakke der du ka
    se langt forran deg, hvor du plutselig ser en person du kjenner litt og du ser henne men mister helt synet.
    Liksom du vet ikke hvor du skal se, min eneste utvei er da å ta opp mobilen..funker fett å
    late som at en person ringer deg eller sender en melding !

  - Wow inser nettop at det jeg skrev nettop var utrolig langt for å være ett lite stikkord.

  - Har verdens søteste marsvin! Nusse og Chilli <3

  - Tenker ofte engelsk oppi hodet mitt.

  - Jeg er halvt engelsk!!!! Blir utrolig irritert når folk motsier meg! De vet ikke hva de motsier meg i, er det
    om du ikke tror meg, kom hjem til meg å ta en prat med mamsen. Du aner ikke hva du har i vente.
  -  Jeg har konstant ideer i hodet som bare venter på å bli satt i live !

  -  Har en masse kreativitet på lager i hodet mitt! Elsker alt som har med kreativitet å gjøre! Alt med bilder,      tegninger, innredning og design.

  - Tenker å ta media og komunikasjon.


  - Elsker å trene! Angrer aldri etter en god trenings økt,men ankrer forferdelig mye hvis jeg ikke har trent.

  - Spiller the sims! Ja du hørte rett, elsker å innrede og bygge husene der.

  -  Blander ofte inn engelske ord med norske setninger.

  - Snop kan virkelig munte meg opp.Kommer du på døren min med snop eller noe godt
     gjør du virkelig dagen min og du en min engel!

  - Er virkelig en person som finner på mangen syke ting at jeg skjønner ikke at når noen gutter først
    liker meg sjeldent, skjønner jeg virkelig ikke hvorfor noen ganger..

  - Heidi er den jeg kan si alt til og snakke med om alt! Hun er den  personen som lyser opp dagen min 
    og jeg føler meg trygg med ute i mørket fks. Vi har den sykeste humoren som ingen skjønner noe av 
    og når vi går med folk, kan vi bare sitte oss sammen i en boble og mase i vei og er helt fokusert 
    på hva vi snakker om og er suuuper ivrig! Hun er den beste personen ! 


  - Kan finne på de mest tilfeldige tingene.Bildet beskriver mye.

  - Fikk strekk i låret på en håndballkamp og  kunne ikke spille.
    Heidi og Frida kom bort og smerten forsvant<3 Så vi lagde masasje tog bytter side 
  når
    spillerene på banen løpte på motsatt side hah !  Noen viste dette fra før av men vil bare dele med dere at jeg ikke har noe sånn skikkelig spessielt liv.
  Liker for det meste å drømme meg inn i sex and the city filmene og slikt.. 

 • 0

  '' Skaff venner, redd ett tre!'' Hilsen skjebnen !

 • 6


  Nå har jeg brukt mangen timer sikker på å leite igjennom nettbuttikker for å se på klær,sko og smykker.
  Finner altid ! noe jeg liker ,men det gjør vondt når jeg vet jeg ikke har råd til det.Alt det over ,plusset
  jeg sammen , og sluttsummen ble..9810 ,- kr. Det er jo mest skoene og jakkene som koster mest, men 
  fy som jeg har lyst på alt det over.Hvis du vill gi bort penger ,gi de til meg og jeg lover å kjøpe dette!


 • 1
  wow , skikkelig skandalebilder.Blir veldig påvirket av den filmen , men du må bare elske oss for de 
  vi e , eller dra deg ut at bloggen min , suss ;*

 • 0

  Orker ikke redigere bildene for pappa og mamma maser om at det er middag nå.Men blir en deilig avslappende 
  fredagskveld med null stress og film.Så kos dere videre så snakkes vi i morgen! 

 • 1  Var i skogen i sted med storesøster.Tok en del bilder ,men valgte ut disse.Håper dere liker de.

 • 2  Dagen i dag, har vært slitsom. Våknet utrolig dorlig,vondt i hoder og føltes som jeg måtte spy osv.
  Kyssesyken suger ,så sovnet på sofaen og våknet halv 12 og følte meg litt bedre og tenkte jeg skulle
  prøve meg på skolen de 2 siste timen vi hadde.

  Nå bare slapper jeg av på rommet med billys pizza og tv.Så senere er det lekser.. ellers fristet og litt
  annet som er på tv og pc'n. 

 • 0  I går var meg ,pappa og Frida i halen og var vakt.Chill det ,så ja.

 • 0

  Føler meg heldigvis bedre no.. men så stikker jeg og mamma ned i halen for å jobbe til 10.. ork
  Men ,nå maser hun i vei så om du føler for å underholde meg der nede , bare kom ned eller ring meg!!

 • 0  Brukt faen to dager på å skru sammen skapet, sette inn alle klærene , kaste klær , rydde ,støvsuge, hive ut komoden og rydde i skuffene.Er tappet for krefter ,så ble bildene utrolig dorlige men legger meg no
  ellers dør jeg i morgen 

 • 0
  Ja dere ser selv på bildet øverst , sengen og rommet mitt er oppfylt av ting.. så etter vi har spist en sein middag
  skal det fikses og kansje det kommer ut bilder senere i kveld.Pappa er så flink han , setter sammen skapet no mens eg må hjelpe mamma med middag.Hehheh ja sein middag fordi vi brukte en stund på ikea og slik.
  Gidder ikke redigere bildene nå så det er sakt ! 

 • 0

  Fått på meg den deilige Jeane Blush jakken , kan ikke noe for det ,elsker den jakken !Så skal meg og pappa 
  ut på Ikea og kjøpe litt nye ting til rommet mitt ! Wii , kansje dere får se senere i kveld ,men nå må
  jeg løpe før pappa begynner å mase.

 • 0  Siden eg e syk og sovnet på sengen til askepott ,kom mamma og vekket meg med lasagne oppe i stuen med familien.Og når jeg gikk ned og sovnet igjen , kom hun å vekket meg og lurte på om jeg ville være med å gå en
  tur med henne,chris og charlette!Åå ,selfølgeli , sykt deilig og komme ut ,men det var jævlig kaldt , så pakket meg inn i de myke uggsene og den deilige Jean Blush jakken min <3 Nå er det true blood episoder med mamma og 
  deilig kosemat! 

 • 0

  Hodepine ,svimmel og null energi.Slår på askepott og håper jeg sovner,er ufattelig trøtt. og har ikke gjort
  noe i dag.føler ikke for å skrive mer no.Askepott <333 

 • 0

  Ja ,bildet er tatt for å beskrive min sorg.uff uff , hardt liv.haha

  nei.thumps down.. haha
  I dag gikk jeg og mamma til legen.Skulle finne ut hva den store kulen på halsen min er..MEN det endte opp med 
  at jeg hadde kyssesyken!!  Og at den kulen ,ville gå vekk etter 1 uke , som det snart har gått.Men ja ,helvette så redd jeg ble når hun sa jeg måtte ta blodprøve for å finne det ut.Ørk , ta piercinger og slik går fint , men 
  sprøyte r ,ørk.. liker det ikke.Hater at det skal inn i huden ,bli der ogde sprøyter noe inn eller ut.
  Men det gikk fint og etter 15 min fikk jeg svar på at jeg hadde 99,99 % sjangse for kyssesyken ,så hun var sikker.
  hhahaha ler meg i hjel hvis henrik har fått kyssesyken ,stakkars guttenmin 

 • 1


  ja ,de som lurer , har vell sikkert merket jeg ikke har vært på skolen i dag.Har vært hjemme pga jeg er syk ,trenger 
  ikke ramse opp alt ,men en av de tingene som ikke pleier å være grunnen er at jeg har en stor kul ,på halsen.
  Trodde det først var madel betennelse ,men så sa mamma at det kunne være kjertel...etteleranet , huskerikke helt.
  men det e jævlig ekkelt og ganske vondt.. og flaut å gå rundt i offentlighet med en kul på halsen.Føler meg ikke stortsett bedre en i dag tidelig. 

 • 3  Trenger virkelig desperat header! De som vil lage header ,kan bruke bildene over og under.
  De som lager header , får en bra ''premie ''!
  Send headeren til celine_den_fine@hotmail.com eller legg headeren inn på din blogg 
  og skriv en komentar at du har laget header :) 

 • 1  Ja nemmelig , i dag er det en veldig anerledes søndag.Det er ikke sånn som alle de andre søndagene , at 
  du sitter inne hele dagen, henger på pc'n, sitter i daffe klær hele dagen og sminkefri.Nei for nemmelig i dag 
  skal jeg, Ingrid og Natasha på bursdagfest på luux.Så det blir gøy, gleder med veldig mye!Nå kom Ingrid og
  Natasha inn døren på rommet ,snart skal vi fikse oss !

 • 0

 • 1
  Noooo ,skal vi se '' Red riding hood '' !! ahh ,gleeder mei , så skal vi feite oss opp på snoop ,chips og brus.
  supar kooos med latter kikk i sted og haha.kooos 

 • 0

  wiiiihiii , heelg , no e henrik heeeer og sååå skal vi kansje se film wooop woop

   

 • 1
  Ja ,som overskriften , min bror er med i Konkuransen for Brun og Blid sin nye modell 2012.
  Han ligger på 6 plass ,og han trenger din stemme ! Så jeg håper du kan være så greit og 
  ta deg 30 sekunder og stemmer på min bror ! 
  Her er linken du trenger for å stemme ! http://www.brunogblidmodell.no/submissions/chris-andre-lee/


 • 0


  jeg faker et smil for morningen som er nesten likee jævlig og stå opp.
  Ja ,tror nok kde fleste kjenner seg igjen der.Men så var det faktisk bra dag på skolen,
  slapp unna engelsk timen med å ta ekstrabilder til skole katalogen og slapp
  matte timen også , pga vi tok klasse bilde og portrett bilde.
  Nå spiser jeg popcorn , iste og ser easy a , elsker den filmen!
  Hver dag ,har jeg alltid ønsket og ha et liv i en film.en typisk tennåring film.
  Der du har sånn stor fint hus , en del penger, lever i amerika elns eller i storbyen.har nesten perfekt liv 
  osv , dere vet hva jeg mener , tror ikke jeg er den eneste som har ønsket det


                                                        
  litt småfucket øye , men det beste skole bildet jeg har hatt på ungdoms skolen hvertfall ,hehe.

  10e , thumbs up for verdens beste klasse! desverre et minus med heidi. som var syk :( 

 • 0  eller ike helt.det eneste skipet var at læreren vår sa nei til tema på klassebildet..... Eg ble veldig skuffet, har alltid ønsket det.nr 2 , vi fikk vite at vi skal ha løpe test i morgen og nr 3 var at jeg våknet veldig sent så hadde ikke tid til å gjøre meg serlig klar for skolen.

  Men nå sitter jeg i kjellerstuen ,koser meg med krem og sjokolade saus og ser på sweeney todd !!
  Elsker den filmen ,spessielt johnny depp! Kjenner jeg blir like forelsket hver gang jeg ser han , spessielt i filmer! 

 • 0


  ekkelt bilde,må puste med munnen hele tiden for nesen e fucket
  når en er syk ,begynner en alltid å tenke på enkelte ting.Eller hvertfall jeg.
  Det er alltid , noen som ikke liker deg , eller hater deg.Men det er alltid noen som liker deg
  for den du er og noen som elsker deg.Du kan aldri gjøre som alle andre vil ,være den andre vil du
  skal være. Sometimes beeing a teenager makes you want to die.

  vil bare informere om at jeg er syk. Det vil si utrolig vondt i halsen,tett nese,dotter i ørene og vondt i hodet.
  Har ikke spist frokost i dag.Bare drukket to kopper med solbær toddy, dopet meg ned på hals tabbeletter 
  og hodepine tabeletter.Klarer ikke puste med nesen så må puste med munnen , haha 

 • 0  Endelig hjemme.Har vært på finse og sykklet hele rallarvegen med klassen på torsdag til fredag.Så 
  kom hjem i går ,enda mer forkjølet og syk no.Så bare så litt film og så sovnet jeg i telefonen med Henrik <3

  Selve turen.Vi tok tog fra Bergen til Finse , ende opp der og 3 gutter fra klassen manglet.. omg at det er mulig ,
  er faen ikke så vannskelig og gå av ett tog haha.Men så ventet vi på de i to timer.Så sykklet vi, i 4 timer.. Hompette
  vei osv.Så kom vi fram til lavoen , det var sykt deilig å være framme! Der grillet vi ,Tobias og Kevin badet ,leke
  bomgjemsel i mørket haha , spiste snop og sånn. Så senere på kvelden , snakket jeg i 4 timer med henrik 
  på telefonen. wow , heldig som var den enste med dekning haha.Så var det jævlig kalt på kvelden , trodde 
  jeg skulle dø.

  Neste dag , syklet vi mye igjen , hjulet mitt pongterte , selfølgeli , så måtte trille sykkelen hele veien til 
  tog stasjonen den siste ettappen.Og i helvette for en jævlig lang bratt bakke og trille omg.
  Men selve turen var veldig koselig !Har ganske vondt i hele kroppen no..

 • 0

  Trening - daim boller - soving - freaky friday - sex and the city 2 - is - lekser.
  likte denne dagen veldig mye.

 • 0

  Nå er Heidi her.Sitter som de to slaskene på sofaen og spiser is.Eller jeg er ferdig for jeg er kvalm nå.
  Men så ser vi på tv og bare chiller, kos det  

 • 1

 • 0


  genser - bik bok

  bukse - bik bok


  Også klemmen i håret som du ser på det første bildet er fra h'&m 

 • 0


  nei mener ikke den teksten til noen

 • 0
  De tre svarte bildene under er tatt fra fnaa.blogg.no


  I dag var jeg i byen med heidi,natasha og frida.eller møtte de etter jeg hadde vært i byn ca 1 time.
  Så shoppet litt alene før de kom.Så kjøpe vi bigbite og satt oppe på Eat my muffin og snakket og koste oss. 

 • 1


  litt gammelt bilde og uredigert.
  utroolig deilig å slutt på skolen kl 11 , bare sier det.Så var det bare å slappe av hjemme før kampen.
  Vi spilte i haukelands halen , to kamer.Og vi tapte begge..Men vi bare 2 innbyttere osv , gidd ikke klage.Men 
  Alle gjorde en insats selv om og den siste kampen scorte jeg 2 mål! Wii , er faktisk veldig glad for det , eller veldig 
  Så det gjorde resten av dagen min , nå er det bare å slappe av på rommet

 • 0  I dag var en chill daffe dag.Etter skolen dro meg og Heidi hjem til meg for å hente kameraet mitt så hjem til henne.
  Vi lagde middag og litt sånn.Endte med at for 1 time siden lå hun og sov på sengen hennes mens jeg satt på pc'n og spilte the sims.vell er egentlig ganske trøtt jeg og nå , men legger meg ikke helt enda.Skal foresten spille åpnings cup i morgen.gleder meg ikke for å si det sånn.Av mangen grunner men to av de er at det er starten av sesongen og nettop startet å trene og skal spille med 1'r ball og ikke klister. 

 • 0 • 0


  antibakk ftw ,yeeee

  regn dag igjen i Bergen.E lei av det ,men bedre grunn for å være inne.I sted når jeg kom hjem ,våt ( smarte meg
  glemte å ta med jakke på skolen , men heldigvis satt jeg på med noen akkuratt litt nedenfor huset mitt ) , lakerte jeg  neglene mine!Okei ,hvorfor sa jeg lakerte ? hørtes utrolig dumt ut. Så har jeg ikke noe mer å si

 • 0

  hahahah ,sooon..
  I dag har jeg vært med Ingrid etter skolen , utrolig koselig og gøy , elsker å være med henne! Siden det var så sykt varmt ute , gikk vi ut i solen og deiget oss på sofaen med is ,ahh..
  Så om 1 time skal jeg på trening og så legge meg haha ,full skjerpings ja. 
  BIKINI BILDER FTW LISSSSMM <3333

 • 1


  sovnet hos heidi

  hun er jo litt sjarmerende da ?

  muffins.

   I dag var første skole dag i 10'ende. Egentlig litt småkleint for å være helt  ærlig haha. 
  Men funker når jeg og heidi gikk hjem til henne, lagde ekkle muffinser, solgte de og tjente  58 kr hver.
  Så nå er heidi her, spise før treningen starter. 

 • 0


  god morgen.det er helt sykt å tenke på at det er skole i morgen.kan huske til bake i frankrike , var det første uken i sommerferien , sa pappa : Dette e bare første uken i sommerferien deres. meg og heidi fikk jo helt sjokk for begge tenkte det hadde gått så lang tid.men sommerferien har gått veldig fort. på en måte gleder jeg jo meg til skolen for 
  å komme tilbake til den normale hverdagen min ,døgnrytmen og se alle vennene igjen og ikke minst , ha noe å gjøre på. I morgen starter alt stresset.

 • 0

  barnepassing.hund.lørdags mat.tv.the sims.bilder.bjeffing.tenking.

 • 0

  I dag var jeg med Heidi og Natasha , gikk ned på bryggen litt , koste oss der med chips og 
  fant på litt. Så gikk vi opp til natasha ,latterkikk , sloss faktisk også følte natasha oss litt hjem.
  Så no sitter jeg med brus og popcorn ,weber med henrik og skal snart game !   

 • 0

  I går var jeg på Rihanna konsert ! Kjøpte en t-skjorte derfra , selv om det var svindyrt. 300 kr..
  Men elsker den , så selv konserten , syns jeg var sykt bra ! Hun var mye flinkere live en det jeg har hørt
  av henne live på mtv ,music awards.Så er storfornøyd og hadde faktisk veldig bra plass ,så fikk se henne
  hele tiden og elsker henne ! Hvis jeg skulle gitt no tærningkast ,ville det vært 5 haha


  helvette ,spyr kor jævlig eg e på bildene ,men får duge.fikk jo sykeste ekkle håret etter konserten i går.
  Har ikke dusjet håret etter det ,så du får de bildene  

 • 0  Hey hey , litt siden sist.I dag fra kl 7 til 01:00 har jeg vært barnepasser for en liten søt 2 åring som heter Marius.Var 
  egentlig bare å legge han ,og så chille med hunden, pc'n ,tv og digg.Selv om den pc'n gikk jævlig treigt..
  ehe , men fikk 200 lett tjente penger! Og btw hunden likte ikke kameraet..såååå ,da ble det selvutløser når vi lekte og bilder som er utydelige.. 

 • 0  

  Heisann , i dag har jeg vært med mine beste jenter ! Serriøst ,elsker å være med de! Så vi dro ned på gjedde vannet ,badet og hadde med oss litt mat, også resten bare pratet vi.Kjempe gøy og koselig dag.
  Bildene er tatt fra natasha heard. www.nahee.blogg.no

   

 • 0  


  woho  hei snoper.i dag har dagen egentlig vært ganske så rolig. sto opp halv 4 med vondt i halsen og i hodet.så solte jeg 
  meg , og så rett i bassenget.tok noen stupe bilder og haha ,jaja fett det.så har jeg øvet litt til den framtidige jobben 
  min på rema 1000 , broren min jobbet når meg og mamma  handelt så var der ned e med han i sånn 2 timer og hjalp han med mye.så hadde vi middags besøk av karoline og julia ,hehe ,kjempe koselig !så no lager jeg outfit bilder til dere

 • 1  Heia blogg leser. Ikke at jeg har noen igjen,men i dag har jeg vært veldig flink syns jeg !Sto opp sånn 12 tiden ,
  rett i dusjen, så ryddet rommet før henrik kom hehehe.det så ikke ut.Koselig å være med han!Så fikk eg en liten
  sommer gave ,hehe ,søt parfyme ,wii takk vennen<3 så  har jeg vært på møte med håndballen og så merker jeg at 
  jeg begynner å bli syk.to klumper på halsen som du kjenner , svimmelhet og vondt i halsen og hodet.Men så var det knall sol , kjempe deilig ! 

 • 1

  Kan bare si med en gang at, grunnen for ingen blogging er fordi det har skjedd mye siden dere hørte fra meg.
  Mangen vet det allerede og slikt ,men eg forholder det hemmelig uansett her på bloggen.Så i de to siste dagene , har jeg bare vært med venner for å ha noe annet å tenke på.Har gjort det så mye bedre å være og snakke med venner
  for å komme på andre tanker.Så under er bilder fra de to dagene.

  I dag var jeg på filmkveld hos mathias ,eller vi så film med snop ,brus og popcorn , ganske enkelt ,spontant og koselig.Så vi så Cihiro og Heksene ,den er kjempe gøy haha , syns eg.Japansk ,wii.Så ble det en del bilder midt
  i filmen ,fordi den klikket 50 000 ganger ,siden mathias hadde køddet med den i butikken og mistet den osv , så vi tok masse bilder haha , kjempe gøy dag , både i dag og i går !

  
  
  Og i går kom Heidi ,Nicklas og Ingrid.Snakket om alt fra gårsdagen som hadde skjedd ,føltes godt å snakk med de som var der.Så spiste Nicklas middag her ,kjempe koselig hihi. Så etterpå spiste vi is med oboy ute i pelstepper og reng .Kjempe koselig!

 • 0

  vått hår.og det e søndag.men ikke alltid like kjedelige som de pleier.for mest sannsynlig skal heidi sove her ,selv om mamma og pappa skal på jobb i morgen og de klarer ikke fordra det.men masing hjelper sier vi.
   

 • 0


  nytt love smykke

  favoritt akkuratt no


  spar meg for dritt komentarer ;)

 • 1
  
  Heisann ,ja hei.I dag har eg vært i bn med natasha , hun kjøpte litt ellers kjøpte jeg bare 1 ting.Så ovenfor e jo det
  nydelig outfit bilder..og så har eg storkost meg pusen min, elsker den jenten <3

 • 1


  ja hahah ,egentlig jævlig stykt men funker..
  Ja dåkker leste overskriften , eg sittar på sognebaotoo på vei til Balestrand.Og for dere som ikke vet kor det e , vil eg bare informere om at det e i sogn og fjordane haha! Ja ,eg skal ut i Balestrand og møte farmor,tante og to fettre.
  Mamma og Pappa skal være der i helgen men så reiser de søndag tidlig morning.MEN eg blir igjen til enten onsdag eller fredag. JEG skal bo ute i en liten gul trehytte som pappa laget for ca 5 år siden.Hytten er ca
  5 meter fra huset og frykter 10000 edderkopper som venter på meg i den.. Så skal eg sove der ute helt alene..
  Men går nokk fint siden eg har med meg pc'n.MEN det er ikke internett der.. så kommer innimellom til å se på glee , spille zelda , se filmer og bare redigere bilder og filmer osv.
   
  Men blir jo deilig å komme seg vekk. Hadde jeg ikek sakt ja i går hadde jeg sikkert sittet på pc'n ute i solen no.
  Eller vent ,gjør jo det no ,men tenker frammover i dagene , da hadde jeg sikkert bare vært på pc'n til kl 5 om kvelden, og våknet kl 3 hver dag og det er ikke gøy.. så blir i balestrand til kansje fredag ,men mest sannsynlig
  onsdag.

  Det eneste å gjøre der borte er jo egentlig bare ,bade ,dra ut med båt , sole seg ,stå på ski ,gå tur i fjellet ,
  plukke bær , henge nede på holmen hahaha , sykle rundt og være på akvariet.. Det eneste vi gjør der ( meg,
  chris og erlend fetter ) Er å fiske opp fisker utenfor også , drepe noen ,eller en del hahaha... morderisk
  Men ,chris er ikke med :(  heller ikke min kusine eller søster jaja.Snakkes på onsdag  

 • 0


  joggings , smoothie , blåbær ,middag ,webbis med pusen

 • 0  Vi alle har jo vært små en gang.Alle har ubeskrivelig mangen minner fra barndommen.Gode og vonde.
  Mest gode. Husker jeg ,søsteren min og broren min ,satt ute i stuen med tv'n på.musikk sangenen på nrk spilte.
  Det var den tiden Britney hadde kommet ut med toxic og everythime og alle de kjente sangen hadde kommet
  ut.Satt der så på musikk videoene og håpte på at vår favortitt sang kom på.  Alle de gangene i Balestrand.Turene ut med båten, fisking , bær plukking, møtte kusine,tante,fettre, onkel og 
  mangen flere. Mating av kuene og sauene. Sykklene ,gården ,turene på fjellet , torget og mye mer.Bare gode 
  minner derfra.Koselig lite bonde sted i sogn. Det stedet vil alltid være i hjertet mitt ,elsker det!

  Alle sommer feriene med familien.Alltid like gøye ,og som oftest ,den store overaskelsen vi fikk.Fornøyelses 
  parker.Hver gang du så store stoff figurer som vandrer rundt ,ble vi helt gal.Alltid ville ta bilde og klemme på.
  Alt som mamma og pappa tok oss med på ,ga verdens beste minner !
  Bildet under , jeg og min bror med sjirraffen og min søster framme og surmuler <3


   Overnattingene ,boblebadet ,bursdagene ,første skole dag ,lekeplassen og mye mer.

  meg ,chris ,sunniva (venn ) og charlette

  venn ,charlette ,meg og chris 

  frida og meg

  meg og frida.


  Jeg så egentlig ikke på livet som en stor utfordring , jeg var spent ,nysjerrig og livlig glad jente.
  Noe som jeg fremdeles er.Vokste opp med mamma,pappa ,chris og charlette.Verdens beste 
  familie og de som fremdeles bor med meg.Vokst siden den gang på bildene ,husker jeg alltid
  gledet meg til å bli større og få en kjæreste.Det var alltid så spessielt og gøy. 

  Husker jeg hadde danse oppvisninger for hele familien ofte og.I stuen og på rommet mitt ,to
  disko lys ,ellers alt mørkt og musikk.Alltid elsket å danse.Husker når jeg var rundt 5 ,lærte jeg 
  av en musikk video å riske på rumpen haha.Det var veldig gøy da, husker jeg viste det ofte
  til mamma haha.

  Også ble jeg helt betatt i dyr.Var det  siden jeg ble født.Elsket de , kjøpte dyreblad hele tiden ,
  så fikk vi to marsvin ,de ble jo mine bestevenner.Elsket  de to.Og alltid var jeg så fantasifull.
  Var på leke plassen ,disset og drømte meg bort.Innbildte med at jeg kunne fly og at jeg 
  jobbet  på cirkus. Alltid i vann og latet jeg som at jeg var en havfrue.Elsket å svømme i vannet som 
  en havfrue og leve meg inn i fantasien min.

  Det  er så mangen flere ting jeg kunne fortalt , men det blir så mye å skrive nå.Minner ,som aldri 
  forsvinner. 

 • 1  

 • 2


  Nettop våknet ,musikken i huset og mamma som går rund og rydder litt. Litt sånn fra gårs dagen , var på kino med 
  Henrik!Kjempe koselig ,vi så den harry potter filmen ,den var veldig gøy.Så når jeg kom hjem kjøpte jeg filmen,
  the ugly truth ,is og daim kuler.Det endte opp med at når jeg jøpte det , jobbet jo søsteren min der og hadde 1 time 
  igjen , så fant ut at jeg bare ble der og snakket med henne.Hahaha , i 1 time , men det e alltid like gøy.Så spiste jeg , så film og var litt på pc'n.men var så trøtt at jeg la meg til slutt.
  

 • 0


  ute å jogget nettop med min bror ,kooselig! Så nettop dusjet og bare tenker å slappe av resten av kvelden.
  

 • 1


  

 • 0


  noen av de tusen ringen mine.
  regn.skyer.paraplyer.daffing.sengen.tv'n.gaming.sminkefri.familietid.

 • 0


  I dag var jeg med frida ,hamstret inn cola zero fra smilyer ,film ,popcorn ,brus , m&m og pc

 • 1


  David Beckham autograf!! For ca 15 år siden da jeg fremdeles var i magen til mamma , var manchester her i fyllingsdalen! de spilte en trenings kamp mot brann elns og så etter kampen gikk mamma ,min søster og min bror 
  ned til gjerdet der de var.Selfølgeli var det nesten umulig og få autografen fra en av de , men mamma dro fram de 
  søte sjarmtrollene og spurte om de kunne få en autograf.De var rundt 4 og 3 år da så.Min søster fikk autografen på ett penal , og min bror på en t-skjorte.Den t-skjorten har mamma fremdeles.Selfølgeli har autograf skrivningen hannes forandret seg fra 15 år ,men det er hannes autograf ,tenk så kult!hadde død for å møte han.  så har jeg fått meg en mini gocar.den kjører rundt i hele huset hahha


  så har jeg vært kjempe flink å ryddet rommet , ja ,glemte teppet over sengen

 • 0


  haha ,


  bimbokjerring.neida ,men så i dag , dro jeg til byn for 4 dag på rad ,møtte ingrid.skulle egentlig være med henne og ta sånn stang i brusken , men så forsov jeg meg selfølgeli. eller kjøpte jeg bare falske negler hahahah ,men de syns ikke særlig og ny mascara. eller var det bare koselig å se hennne igjen og snakke!

 • 2  purr purr

 • 0

  hei alle i gatan , i dag var jeg på nattåpent i byn.Fant en del ting og er ganske fornøyd.
  Kjøpte en del , truser , bh , topper og t-skjorter.
  bikbok

  monki

  bikbok

  monki

  monki

  h&m og bikbok

  bikbok , fikk dette armbåndet med gratis
   

 • 1  when you have that feeling ,that you are soon going to be dumped

 • 0


  jordbær og vaniljesaus e tingen

  bby
  

 • 3


  Ganger hvor folk skal fikse håret mitt elns , så spør de fleste alltid : Har du  extensions i ?
  Får ikke du slitt hår siden det er så langt og du retter det så ofte ?
   Svaret er enkelt , nei jeg bruker aldri extensions ,har ikke extensions og har heller 
  aldri brukt det.Sannheten er at jeg har spart håret mitt , helt siden jeg var liten.Selfølgeli
  klippet kantene , men har aldri klippet det mye opp.Så har veldig sterkt og sunt hår.

  Så spør folk om jeg har farget det og eller stripet det.Det var til og med en som slengte
  en anonym komentar til meg på bloggen : Du har utrolig mye ettervekst.
  Håret mitt er 110% naturlig , det kan jeg sverge på.Har aldri stripet det og har
  heller aldri farget det.Så den hårfargen jeg har nå er 110% naturlig.

  Og det med slitte tupper.Helt ærlig , retter jeg det nesten! hver eneste dag i uken.
  Det går dager jeg ikke får tid til det , eller har vått hår eller ikke gidd.Ja etter hvert blir
  det jo litt slittere og flisete, men tar utrolig lang tid.Klipper det  ca hvert 4 - 5 - 6 
  mnd , det varierer.Og bruker ikke noe spessielle hårprodukter elns.Bare egentlig
  vanlig shampo og balsam.
  Men no vet folk det :) ! 

  Alle komentarer som ikke har med dette innlegget å gjøre vil bli slettet.Helt ærlig driter jeg i 
  hva dere mener.Men en ting , er at dette bildet ikke er drøyt.Viser litt hud ,og det e ryggen :)
  Ta å se på andre bloggere fks.Er ikke en dum 8'åring som ikke tenker før hun legger ut bildene.Så
  komentaren ikke er om noe med håret mitt elns ,blir den slettet !

 • 0


  sminkefri 
  Sitter i den beste plassen i sofaen ,frokosten på bordet, harry potter og føniksorderen klar for å spilles og
  regnværet ute.Er alene hjemme til i morgen.Utrolig deilig og være helt alene.Skal forklare mer senere hvorfor
  jeg er alene og sommeren osv. 

 • 2

  sol så lå meg på taket for å sole meg , ende opp med at jeg gomlet i meg ben&jerry is og sovnet.
  denne dagen var herlig ,siden vi badet og på vannkanten med klassen og spiste pizza på peppez ii  

 • 0

  Nå sitter jeg ute i fin været i Bergen !Må egentlig snart begynne å pakke siden i morgen , starter 
  reisen til FRANKRIKE ! ååå ,gleder meg no ,selv om jeg kommer til å savne en.men men , skal
  kose meg skikkelig,bli brun og bli den baben haha.  

 • 0
  ÅÅÅÅ bare 2 dager til ferie med Heidi , skal senere lage et innlegg om hele ferien som kommer.Men så farget vi håret til Heidi , mørkere igjen ,ble fint !Så bare dør jeg snart av trøtthet og skal snart se film med storesøs !

 • 0


  Helgen min har vært fult kjør.Fredag , var jeg hjemme , ryddet rommet , gikk senere opp til Natasha , sov der og senere på kvelden var vi hos noen med folk.Lørdag våknet vi til bacon og masse god mat ,så ble jeg kjørt hjem,
  så var det å hoppe i dusjen , så kom Natasha og Heidi fikset oss til Pirate party og så dro vi dit.Et innlegg og bilder om pirate party kommer senere.Men har hatt en fantastisk helg ,med fantastiske folk. selv om humøret no e ikke så topp som det var i går..

 • 1


  Om 3 dager , reiser jeg og Heidi til Frankrike ! Nå skal jeg forklare hele runden for dere.Først kl 3 om kvelden på onsdag ,kjører vi til Oslo.Så om morningen tar vi cruise båten , til Tyskland , så når vi ankommer Tyskland , kjører vi hele dagen ,overnatter på hotel ,så dagen etter kjører vi helt til Frankikre i san tropez!! Selfølgeli spiser vi ,koser oss shooper litt ,ser film osv.Tenkte at når jeg kom hjem , skulle jeg gi dere en video hver dag fra hver dag i Frankrike. Sånn små episoder.

 • 0


  Sov hos natasha i går jeg osv osv osv ,lett å forklare ,men det blir hemmelig det i går.Så ser vi natasha på skype her , haha ,hon e herlig hon jenten! Så skal jeg på pirate party i dag ,vell kan ikke si jeg gleder meg så veldig.
  Jaja ,får se hvordan det går , men ja , eg e i godt humør nooooo


   

 • 1  

 • 0


  akkuratt nå suger ungdoms livet for tiden.skolen suger og liksom ,det rundt i miljøet suger eller ka jeg skal si.
  dette e litt klage innlegg pga eg har ingen andre steder å få det ut på , så skriver det ned her.ikke framstill meg
  i dorlig lys og tro jeg er skikkelig negativ person.Bare gleder meg så fuckings mye til å komme meg vekk ,
  til san tropez med familien , komme meg vekk fra dette dritet , vekk fra facebook (døø!!!!) , skolen ,pc'n faktisk og
  irriterende folk rundt meg.Ingen som forstår meg heller ,sikkert pga eg e så merkelig person som tenker alt for 
  mye ,e drita lei og å få de samme spørsmålene og komentarene gang på gang på gang ,og folk som maser.

  faen ,alt ( tror jeg ) hadde vært så mye bedre med en herlig kjæreste som forsto deg osv osv.men faen meg e 
  de aller fleste guttene moden ,som en 8'e åring.Ikke ta det vondt ment om det er noen gutter som leser , er ikke 
  sikkert jeg snakker rett til deg. får  bare lyst til å slå til de personene som jeg missliker og si hva jeg syns om de.hahahhahah ,jjaajaja ,dette var jo interessant.men utenpå e eg et smilende menneske som prøver å få det 
  mye bedre.fuck ungdoms skolen.heh.men så snakkes vi.
  

 • 1


  
  fraver.bryr meg mitt i rumpen.men ja ,shoppet med Heidi i går ,var helt syyykt deilig å bruke penger ! haha
  Så du ser jakken jeg kjøpte huner ,elsker den og en hvit singlet og hvis løs/stram genser kjøpte jkeg ååå.
  OG ben and jerry's coockie dough ,naaam  middagen i dag !

  Så e ingrid her ,skal sove her så kommer heidi og , de skal sove her siden mamma og pappa e vekreist på en hytte med noen venner til i morgen ,så bare ungene i huset e digg ! Søsteren min er på fest og bror på rommet haha ,huset for oss selv !
  

 • 0
  Nå sitter jeg å spiser kylling salat  og ser på sex and the city the movie !Storkoser meg mens solen 
  skinner ute. 

 • 0


  fyfaen eg e genial  nettop tatt pass bilde.Ouch ,så jo død ut i blikket siden du ikke skal smile osv.Ser ut som at jeg kommer fra 
  en guds tjeneste etter å ha sittet der i 10 timer.men no drekar eg saft og skal hvert øyeblikk ned til lene og 
  heidi.
  

 • 0


  ikke benekt på at min bror e fet  Chill dag med venner.Jobbet en del og ,så snakkes vi i morgen, btw elsker negle lakken.må være stille 
  no og siden hele huset sover og når pappa e trøtt e han nazi. 

 • 1  likte du bildene ?

  Og denne sangen er favoritten  min nå !

 • 0

  I sted gikk meg og Heidi ut på terassen og badet i bassenget.Det var 21 grader ,men har varmepumpe no 
  så blir gradvis varmere og varmere ! Sykt koselig !

 • 2


  enda en fjortis , som eeeeelser bilder i speilet.neidå


  hahahahhaha , mamma e skjønn når hun har syklet i regnet <3


  Nettop kommet hjem fra trening , overasket mamma og pappa med 5'eren , ryddet hele huset og ja.
  Sykt deilig å trenene igjen.Så i helgen skal jeg kansje spille beach håndball , håper på det  og 
  om 30 min skal jeg bort på oasen og hente bildene mine til veggen
   

 • 1


  5- på mutlig prøve eksamen bby ! I rle , av alle fag , og er jævlig fornøyd ! 

  Grunnen for ingen blogging osv ,you name it , full jobbng med rle ,hinduismen , haleluja ,
  ser ut som all jobbingen gir gode resultater.
  no skal eg rydde hele huset så får eg penger av pappaa og mamma ,weehey ,kansje 
  ikea sener og  

 • 0


  Canon Eos 550D day 5


  

 • 1
  æsseee

  finværet..  No er Irmelin her , vi har kommet opp i RLE i muntligprøve eksamem.. haleluja for det ,heldigvis så var det 
  sånn midt i mellom , vi kunnne ellers komt opp i matte( !!!!! ) , samfunsfag eller engels.Så vi har kjøpt 
  Masse snop no , billy's ,sjokolade , popcorn og gjord oss klare for to dager med '' hard '' jobbing.

 • 0


  Canon EOS 550D - pic 4 ( day 4)

 • 0


  Canon EOS 550D  -  day 3

 • 3
  ahha , i går var jeg og heidi ute hos Lene.Plutselig halv 1 spør lene meg om jeg vil komme ned ,siden
  hun var alene hjemme , jeg kom selfølgeli og Heidi og Kjetil og skulle komme.Så Heidi måtte
  snike seg ut ( haaahhahahaha) så kom hun opp og broren min kjøre meg og henne på lettsykkelen
  hannes bort til Lene.Hos Lene så vi på paradise hotel episoder fra uken , spise litt ,pc og snakket.Koselig ,
  selv om litt på slutten før vi gikk ble det litt dorlig stemning.Så gikk meg og Heidi hjem kl 5 om kvelden.
  Det var dritt koselig !! Helt stille ,ingen bilder som bråkte , fulgene sang og det var sol oppgang bak fjellene.

  Så kom eg hjem , Charlette glemt å gjemme nøkkelen så måtte vekke henne og komme meg inn vinduet
  hennes haha ,hun var jo full og godt humør og bable i vei.Så når eg tok på lyset , gikk strømmen og
  eg måtte gå rundt i huset , knall mørkt og så ingenting..

 • 0


  wihiiii , ASUS!

  Happy face ! I dag når jeg våknet vekket pappa meg med : Celine , skal vi gå og kjøpe ny pc til deg i dag ?
  Og eg ble jo helt sjokert , var faen meg dritt lei av den jævlig dorlige pc'n min ,så vi dro av gårde.
  Eg e supar happy no , sykt deilig å må slippe å sitte i 5 min å vente på at et par bilder skal lastes opp ,
  eller at pcæn klikkert hvert 2 minutt.

 • 0


  halv 9 om morningen  pus
  

 • 0


  I steden for grandiosa , son min søster spiste , lagde min bror sunn biff med stekte poteter til meg !Så utrolig
  snilt av han , han er værdens beste bror i verden !

  Også sovnet jeg på sengen igjen , så får sikkert ikke sove i kveld før kl 1.. haha ,for et bilde ,
  skikkelig sur ,men ingen ser jo serlig ut etter de har sovet så.

 • 0


  
  No må eg skjerpe meg , spiser usunt.men det e alt for godt, e nesten alltid snope syk.men anyways ,
  kommer et innlegg om helgen min senere.

 • 1


  bolle tryne

  ah , gad blir skikkelig kåt av oss.I går var jeg med Ingrid , vi så filmen , The Strangers , en var 
  skummel , men ikke sånn wow..Så koste vi oss og hadde det kjempe gøy.I dag har jeg hatt syyykt
  vont i magen , drukket brus , lastet ned musikk og kjedet meg.Hurra for en dag , så skal skal familien 
  spise pizza med karoline og se noske talenter !
  

 • 0


  canon eos 550D - day 02
  

 • 0


  I år var denne 17.mai'n utrolig kjedleig. Jeg har faktisk vært hjemme i hele dag.Det var egentlig mest 
  pga alt regnet.Men var jo veldig koselig med rømmegrøt ,fenalår ,den syke familie humoren våres og
  jente kveld.Frida ,Heidi og Natasha kom ,vi koste oss lit ute i kroken pappa hade laget og så gikk
  vi inn og så filmen ,The unborn. Ikke beste skrekkfilmen jeg har sett , sett mye bedre..

  epic
 • 0


  I dag er det 17. Mai ,hurra. Helt ærlig så syns jeg 17.mai er litt kjedelig.. Det er koselig med stemningen ,
  maten , korpsene og gassluft ballongene , men det er det samme hvert år. Når du blir eldre , blir det
  kjedeligere.Men for å lyse opp dagen , så skal jeg være med jentene mine , vet ikke helt ennda hva vi
  skal gjøre på , men det finner vi ut.Eg har egentlig lyst til å gå på tivoli , men noen e jo lei av det ,så finner
  sikker på noe.

  Ser jo selv hvordan været er , er ikke noe å skryte av..

  Fikk penger for dagen ,hurra !

  Chilli og Nusse må jo få sløyfe de og !

  Nusse <3

  Chilli <3

  
  God 17.mai folkens !

 • 0

  no har eg lagt meg ut på trampolinen for å sove.Syns faktisk det er veldig deilig å sove
  på en trampoline, høre lydene ute og hele følelsen å sove ute. Soving på trampolinen blir
  det mye av i sommer ! Men så snudde været på hodet og begynte å regne.Så måtte løpe inn. 

 • 4


  Canon 550 D - day 1

 • 1


  gta san andreas ftw , selv om du blir utrolig lei av det

  heidi suss

  finner oss ganske tiltrekkende

  I dag , har jo Heidi sovet over, så tok vi opp trampolinen , så ditchet Lene og de meg ,så kom Heidi 
  og vi storkoste oss med gta. 

 • 3


  ring - bik bok

  topp - carlings

  smykke - cubus

  bikini - cubus

  blonde string - bik bok 

  topp - bik bok

  topp - bik bok

  topp - monki

  genser - cubus

  jump suit - bik bok  skjørt - monki
  Sugene bilder ,men orket ikke ta noe avanserte fine bilder , er jo bare klær , men likte du det ?

 • 0  fredag den 13 gikk jo strålende.kødda.Matte tentamen som gikk dorlig , så helt forjælig ut på skolen,
  sovner på sofaen i 3 timer hjemme , null sminke etterpå , stygt hår , mister bussen til nattåpent , pappa 
  kunne ikke kjøre meg før kl 23:15 , hadde bare vært der i 20 min da , blir kjørt bort til ingrid for å være med 

  henne , dumper meg på døren , går bort til mix og finner ut det er stengt , går hjem..finner ut at statoil og er 
  stengt for faen ! jævla dritt dag.så no skal eg lone me med brus og alt det du vet , se dear john , forever alone !
  

 • 0
  
  bildene er tatt så vidt redigert , er på pappa sin pc så ja.I hele uken har det vært tentamener , så har ikke
  vært noe særlig spessielt å blogge om , har fremdeles et par innkjøp å vise dere.Outfit denne uken har vært
  tryne siden tentamen e bare chill ,dritar rett og slett i kordan eg ser ut då, skal jo bare skrive og være på pc.

  I dag var det matte tenatmen , endelig ferdig med alle utenom. nynorsk.haleluja. Jaja ,så blir det mer blogging
  utover dagen

 • 1


  kjøp en pakke med jordbær

  kjøpt toppkrem

  spis jordbær med krem på

  når halvparten er vekke , kutt resten opp i små båt biter

  ha i en skål med melk , strø sukker og spis !
  sykt deilig

 • 1


  haha , Tan og Hjalmar kjører stil

  føler meg kul der eg løper forran henne

  lene,haha skjønt !
  I dag var det tinestaffetten.Egentlig ville jeg ikke løpe i år heller , men siden ingen meldte seg i klassen
  ble selfølgeli jeg tokket ut i år og.Har vært med helt siden vi startet i femte på barneskolen.Løpt hvert jævla
  år, sorry for klaging , men ikke gøyt å løpe 200 meter forran 300 personer ,halvparten idioter og kjenne
  kinnene dine dingle opp og ned ,eller kordan eg skal si det.

  Men eg fikk skryt av læreren min at eg løpte veldig bra og løpte fra 3 andre. hihi ,det e jo sykt gøyt å løpe
  forbi noen.Bildene er tatt av Frida , jeg hadde med kamera , men det ble det jo ikke bruk for siden
  jeg var for opptatt med å varme opp og løpe.Vi kom uansett på 2 plass.

 • 4


   
  Bloggene jeg leser : 

  TCMN

  Andrea Badendyck

  Charlette Lee

  Heidi Bjørnethun

  Natasha Heard

  Lene Orvik

  Synne Lykkebø
   

  egentlig bare de..men om du vil
  at jeg skal ta en titt innom bloggen din og
  kansje lese den hver dag , skriv en komentar til
  bloggen din nede i komentar feltet ! 

 • 8  

 • 1

  I går var jeg i byn med lene og heidi.Vi shoppet litt , spiste big bite og slappet av i byparken.Utrolig
  koselig ! Når jeg kom hjem var kl halv 9 , tok meg en jogge tur , kom hjem til nudler og fiske pinner.
  Så var et paradise hotell og slappe av.

  heidi har fått ny stil


  

 • 1


  SOKKER løw

  en av de er min ,tihi  t-skjorte

  nye svarte converse  I dag kom mamma hjem fra London ! Fikk en del ting , det dere ser på bildene.Ble veldig glad.
  Så skal jo meg og mamma til London i høst en gang då , gleder meg syyykt !
  

 • 1
  
  farget håret til heidi , det ble sykt fint !

 • 0


  ikke det beste

  sløvebror<3  Skjønning !<3
   I dag halv 7 ca , gikk meg , pappa , chris og charlette på dolly ! Siden mamma er i london ,så skulle
  vi kose oss littegrann.Det var kjempe koselig , fikk helium ballong ,var i leke rommet , hahahahaha.. 
  Men når eg kom hjem fant eg ut at Ingrid hadde prøv å fått tak i meg ,være med henne siden hon var
  aleine hjemme , hadde hun kjøpt mye snop osv :( årh ,samvittigheten. 

 • 1

  noen bilder jeg tok på tirsdag !

  Likte du de ? 

 • 0  På tirsdag etter kl 7 ,fikk jeg meg ikke inn på blogg før no..så derfor jeg ikke fikk blogget ? 
  bare lurer på om det skjedde med noen andre ? 

 • 0
  
  no har eg spist og fikset meg litt ,så turar eg opp til bjørge til natasha !

 • 3  

  likte du det ?

 • 0


  endelig mat ! årh  ,gått i hele dag nesten uten mat.. så dro jeg til byn kvart over 4.Jeg sa til meg selv at jeg 
  skulle ta bussen halv 4 ,men det ble til kvart på 4 , så mast jeg den , så ventet jeg på neste , mast den og..
  så kvart over 4 tok jeg bussen yeey.Så shoppet jeg til kl  var halv 7 ,og kom hjem til kylling og pomfritt !
  naaaam , no spiser jeg det og ser på 3 bryllup.Etter på kommer alt jeg kjøpte ! 
  

 • 1

  sko - converse 
  t-skjorte - bikbok
  hvitsinglet under - cubus
  bukse - cubus 
  jakke - jane blush


   UNNSKYLD FOR DORLIG KVALITET ,INGEN REDIGERING OG FJORTIS TRYNE !
  DOLRIG TID OG MÅ REKKE BUSSEN ! 

 • 0


  naaaam !

  naam !

  grillkongen   før

  etter

  farmor,mamma ,chris bror ,eg kommer inn på det tomme setet ,pappa og charlette på fest
  I dag kom pappa overaskende hjem med en stor ny gassgrill ! ååå ,ble så glad! Så vi grillet
  sommerkoteletter ute med stekte poteter,potetsalat ,stekte løkbiter og kolerabi.

  Så har jeg stresset sykt mye med designet , men endelig fått det til , headeren er bare sånn midlertidi.
  Så har jeg lakket neglene ,milkshake farge ,solt meg og vært på pc'n.Våren bare kommer mer og mer !

 • 1


  Solbriller - Frankrike 
  Topp - ed hardy
  Shorts - Cubus

  Store øredobber - nelly tror eg
  Små øredobber - smykke butikk

  haha , fine dutten

 • 0


  Søsteren min Charlette e russ i år , elsker det !
  Når jeg våknet var tv'n min på.Hadde antagelivis sovnet med tv'n på.
  Så var til og med tornerose på! Eg ville så sykt se den , men sovnet av..
  Utrolig trist.Så våknet jeg igjen , satt på pc'n ,tok litt bilder og spiste.

  Har faktisk vært utrolig flink å lest i bruker manualen til kameraet mitt.Funnet ut

  mangen ting som jeg ikke viste fra før av.Så testet jeg ut picasa redigering og.
  Det funket sykt bra , også skal jeg prøve canon eos redigeringen litt sennere elns.


  mamma var modellen min i går 

  <3


 • 2
  bildene tatt fra ba.
  PÅ torsdag var meg ,Ingrid ,Heidi ,Petter ,Patrick og Kevin nede på gjeddevannet.Vi hadde engangs grill
  og mat osv.Grillet , lagde et bål nede med vannet og badet.Så Patrick gikk bort til noe gress som stakk opp
  av bakken og tente det på..Eg så det og fikk helt panikk , begynte å rope at han ikke skulle gjøre det igjen.Han
  bare : neida ...heheheheh.. Så finner Patrick..en lyngbusk og tente den på..så gikk han bort til skogen for å
  hente mer ''ved'' til bålet med vanner , så gnister det på hånden hannes og han mister den brennende busken
  i skogen og det var tørt gress og siv der , så alt begynte å brenne med en gang !

  Plutselig roper Patrick : DET BRENNER !!!!!!!!! og alle fikk helt panikk ! Det var utrolig morsomt å tenkte på etterpå
  for eg så alle sammen stresse helt sykt. Ingrid skrek og kjeftet på Patrick mens hun prøvde å slukke brannen.
  Patrick prøvde å slutte brannen og ropte unnskyld osv. Petter kjeftet og ropte på alle om at vi skulle skulle
  brannen. Kevin satt i boxer og skulle akkuratt til å bade. Heidi ropte om helt med å drage en snømåke som lå der om å slukke brannen med den..så eg løpte bort , drooo den oppover alle steinene ,men det var jo bare en dum ide.

  Så plutselig sier Kevin at vi må ringe brann vesenet.Så ringer vi de og de skulle komme.Men eg så brannen begynte og gå lenger og lenger , så eg løpte , barbeint ,i short og bikini overdel , med sko og veske i hånden,
  gjennom skogen ,på alle røttene og steinene..så når eg kom opp på banen , ser eg Kevin bak meg.Så venter
  vi på banen og så ringer vi de andre og går bort litt over bunnpris der de venter.Så var vi der , så 3 brannbiler ,
  snakket med politiet men fikk skryt og så fikset alt seg.Ingen alvorlig skogbrann , men det var på
  200 kvadrat meter brendt..men det fikset seg. Så har BA pyntet så jæææævlig på det..fyfaen
  her er link om du vil se det http://www.ba.no/nyheter/article5586625.ece

 • 0


  
  åååå ,endelig er jeg tilbake med nytt kamera og penger ! I dag hadde jeg konfirmation , i sælen kirke.
  Helt greit og sitte på en stol i 1 time med sol blennende i øyen , straaaam bunad ,trang til å hoste
  hele tilden og se på Ingrid, Heidi og Lene lage grimaser og ta bilde på tribunen. Men anyways , no e eg
  tilbake for å blogge på fult ! samt med at eg har fått kamera og.

  Folk lurer sikkert på kor mye eg fikk i penger i komfen osv. Siden vi har så liten familie , fikk  eg litt lite , men
  uansett er jeg kjempe fornøyd. For hele mamma sin slekt er engelsk ,så de feirer ikke det , så får eg heller
  ikke penger av de.. så pappa har veldig liten slekt  , så då får eg liksom ikke sånn dritt mye av den slekten.
  Fikk 13900.Så kjøpte eg kamera ( canon eos 550 d ).Ville bare forklare det til dere , slik at folk vet det.
  men så får eg sånn 200 kr innimellom hele tiden av mamma og pappa.

 • 0  bole.i dag har jeg tilbringt hele dagen min nede i framohalen faktisk.jobbet litt i kiosken , moppet , 
  samlet flasker , laget fruktkurver og vafler ,vasket 23456  bor , og satt intill 2356 stoler og så mye
  mye mye mer.e faktisk utrolig sliten no.så etter framohalen ,med taco , så ble meg , Anja og Elise
  kjent med 2 gutter ,han ene var jo litt fin , men litt kjedelig og rar.. så gikk vi ned på gamle barne skolen,
  for det er nm i framohalen osv , så var det bare kjedelig der.

  så var meg ,Lene ,Heidi ,Natasha ,Frida ,Emilie og Theo i gymsalen og koste oss en stund.
  Så kom broren min ned på letsykkelen hannes på skolen og hentet meg.Ventet der med Heidi,
  Øystein ,Thomas og noen flere.Alltid samme adrenalin kikket du får når du sitter deg oppå 
  sykkelen med hjelmen på og suser avgårde i 70 km.No e eg hjemme i sengen og gomler litt snop,
  så får resten av dere ha en fantastisk kveld videre.OG dere som har meg som venn på msn ,
  plis snakk til meg , kjedsomhet til 1000 

 • 0

 • 3  unnskyld alle ''lesere'' som jeg har måtte skuffet en stund !
  Det har vært så jævlig mangen lekser ,prøver , fremføringen ,
  prosjekter og skoleskrivninger på skolen som  jeg må ha gjort.
  Så er det heller ikke særlig kult å blogge når jeg ikke har kamera heller.
  Får ikke lov å låne mitt søster sitt kamera mer , så det blir kansje lite blogging
  eller gamle bilder framover til 30.april.For ja nemmelig  ,
  30. apil komfer jeg meg halv 3 og får PENGER !!!! då blir det trangt fleskap ,
  mindre plass på pc'n og mer blogging om dere skjønner hva jeg mener.

  No e det lørdag , skal slappe av hele kvelden , kansje tegne noen
  flere tegninger som den oppe på bildet her.Elsker å tegne slike
  skumle goth tegninger ! Får utrolig mye inspo fra programmet
  ghost wipser på tv fem.Det er utrolig spennende ,for dere som ikke
  har sett det , ambefaler jeg det sterkt ! 

 • 3  

 • 0
  

 • 0


  selv kor dødsgrei du var mot meg ,og no e den drittsekken.
  fuck you

 • 0


  å i dag e det fredag , og 2 dager med fri foran meg.I morgen skal jeg og 7 andre fra laget opp
  i en hal og dømme minihåndball.Håndball for 8 åringer.Skal dømme 5 kamper så tjener 250 kr da.
  Så e det earth our i morgen ,norske talentet i dag , lasange og så mye mer kos.så vil eg informere
  om at eg føler meg som den bling jenten faktisk.har 6 hull i kroppen !! ææ
  2 på venstre øret
  3 på høyre øret
  og 2 i magen , piercingen.
  Kan vise dere ett litt mer tydeligere bilde en det andre jeg viste dere for leden.

  liker ikke det bilde siden det ble tatt med mobilen og dorlig redigert ..

  men så tok de bilde av magen min på leading light når eg skulle bytte fra stygg ring til
  2 diamanter , juhuu !

 • 2


  skinn jakke - veromoda
  skjerf - ( stakk ikke så mye ut engentlig ) vetsje
  hvit singlet under - gina tricot
  bukse - cubus
  hvite converse - ( ikke på bildene ) tennis


  eeeeee , outfitet så jo helt anderledes ut på bildene en i virkeligheten.
  bildene e tatt med det sugene kameraet , så forklarer kvaliteten.
  jakken er ikke så rynkete , skjerfet stakk ikke så mye ut og det var finere i
  virkeligheten..

 • 0


  fant ett random bilde

 • 1


  åå ,føler meg sånn som det no ! spiser i vei , på stuen , og prøver å finne ut kem
  eg får bilett av til saturday partyet.jaja , men så senere skal eg jogge og em ,kaaansje
  på kirke møte .. om eg orker ,har en del lekser som burde fååes gjort.

 • 1

  å såå flink jeg er som våkner kl 12 med den syyke hodepinen..
  nokk med at jeg sov igjennom hele dasgen i går ,men og at eg
  forsov meg til kl 12.. men e på en måte sykt og. jaja , hodepinen går
  mer og mer vekk no siden eg tok sånne ekkle hodepine tabeletter.

  No skal eg lage meg mat , se litt tv , dusjen og så stelle meg.
  vil bare dele noen av tegningene eg har laget ,hehehehehhe.
 • 1


  å så fineee  heidi fikk vondt  vi elsker øyenbrynene dine <3

  heidi har vært nedi buksen min ,needa

  I dag/går hadde jeg overnatting av Heidi og Ingrid.sykt gøyt , fikk litt sånn danse kik  og vi gikk
  ut ned på butikken kl 2 ,eg dyttet Heidi i en handle vogn så kom politie og spurte om vi hadde
  fått oss et nytt leketøy faktisk. så ble vi jaget av en skummel mann , så ble eg redd og ville inn ,
  så tok ingrid 2 hul til i ørene tl meg og heidi , sånn at no har eg 2 på hver flipp.så egentlig gikk vi for
  å sove ,men.. Ingrid og Heidi hadde kik.. og plagde meg så sykt.

  Så våknet eg kl 10 og skulle sitte på med Frida og de til kamp , måtte kle på meg , hente håndball tingene
  og finnne sminken på 5 min ,hadde nettop våknet. Så spillte jeg kamp og vi vant 14 - 0 hhahahahahhah!!
  eg skårte 3 mål.så kom eg hjem , vekket Ingaaa og Heidi og vi spiste ,såå var vi litt pyroman
  med stearinlys , ost , plastik , fyrstikker , brød og stearin.. wohoo

 • 0

  sykt lang , men elsker den.

 • 0

  Skal bare forklare litt kort om piercingen min.Trenger ikke skrive noe særlig om
  hvordan du renser den osv alt det der for det står jo på tcmn sin blogg som alle vet.

  Anyways , eg tok pierningen min 3.01.11 altså litt mer en 2 månder siden.Egentlig
  skulle jeg ta den hos Leading Light ,men når eg kom der var det helt fult med folk..
  Selv hadde jeg vært så dum og delt med et par folk at eg skulle ta , og uansett var eg fast
  bestemt på at eg ville ta.Så gikk til wichy bitchy som alle sier der er de uprofesjonelle osv.
  Heldivis var hun ene som e profesjonel der og tok på meg.Jeg gikk med ring i 2 månter og så
  byttet jeg til vanlig piercing.2 kuler på en måte , en oppe og en litt større nede.Jeg var veldig flink
  med å rense hver dag i 1 månde og 2 uker , men så renset jeg sånn hver andre eller tredje dag.

  Jeg har ingen betenelse i no ,men jeg har litt puss som kommer ut fra hullene enda.Det går vekk
  når piercingen har grodd , ca 3 månder.Jeg bytter piercing på leading light for 250 kr.Det kostet
  egentlig 300 kr ,men fikk det 50 kr billigere.Tror det var fordi de tok bilde av magen min med den
  gamle ,nye og ingen piercing.De holdt på å lage en bok elns.Den jeg bruker nå er egentlig den jeg
  kommer til å ha hele tiden ,men når sommeren kommer , skal jeg kjøpe en med noe fint hengene
  smykke pynt til.Vet det er utolig populært nå og ta piercing i navelen , men eg og natasha var
  en av de første som fikk om noen lurte.og glemte å si det kostet 600 for å ta hele piercingen med ring.

  litt dorlig kvalitet men sånn kan det gå.det hvite du ser på hullene er bare litt sånn små puss/væske
  som kommer til å komme ut i ca 3 månder så er piercingen helt grodd og ingenting skal komme ut.
  Og noen ganger har det komt litt blod på det nedeste hullet ,men det er ikke farlig.Det er bare hvis du
  har lagdt på magen og skrapt ani noe fks. Når du tar ut piercingen vil du kjenne mellom hullene at
  det er litt hardt , fikk litt panik for om det var betennelse , men det var bare skorve som var inni.

 • 0

  hey hey hey,vil du komme å snakke litt med meg lovebug.
  ahh ,i dag er det fredag,eg e tidelig hjemme fra skolen og ser på teen mom.
  fredag ,ahh ,blir så sykt glad. I morgen skal mamma og pappa på fest , + søster
  og vetjs kor bror skal , men anyways , eg får lov og ha overnatting av 2 venner.
  Ikke 4 denne gangen desverre.men då tenkte meg eg meg ,heidi og ingrid.
  bare ingrid blir frisk.

 • 2


  -My attitude is based on how you treat me,

  -Im never good enough

  -You'r just not worth it

  -Thired of crying over you

  -Thired of runing after you.

  -but still ,I miss you

 • 0


  hvit singlet - gina tricot
  topp - cubus
  bukse - bikbok
 • 2


  rhalamalakalashalabala !!! det e torsdag, det nærmer seg sommer !!!! ahhhhhhh ,blir så glad
  med tanken på sooool ,gutter i bar overkropp , bade , lange kvelder med venner , teltur med
  venner , grilling , blondere hår , brun , utlandet , jordbær fra hagen , overnattinger på trampolinen ,
  gå i shorts og singlett , basseng , sommer flørt og romantiske tider !!! kan ikke vente

 • 0


  samme dag ,samme gamle shitt

 • 1


  litt rød ennå etter jeg tok det

  hey hey heyyyy , i dag var jeg og natasha i byn på think hair for å ta hull i øret mitt.tok øvert oppe i
  brusken på venstre øret.var faktisk ikke så vondt.hadde forventet meg sånn syyyyykt ille , men var
  sjokert, selv om eg kvapp sykt når eg kjente nålen var plutselig var igjennom og øret kokte.
  foresten på bilde over har jeg ikke fått noe mellomrom mellom tannen , det er sjokolade som jeg spiste
  2 sek før eg tok bildet ;p !!!!!!faail


  mamma likte det ikke så syyykt godt , men eg likte det eg

 • 2  heei , i dag rett etter skolen dro meg og natasha til byn for å ta enda et hull i øret mitt oppe
  i høyre øret i brusken. dere kan få et bilde senere.Den er gull med diamant ,men vi snakkes senere
  for no må eg bytte bakdel for den andre var så stygg .

 • 1  You turned me into peaces and stamped on me .what's going to happen next ?

 • 0


  I dag var det skole , jævlig kjedelig å høre om.Ikke noe spessielt å fortelle
  utenom at eg e litt lei no og kom opp 1 rank i tetris på facebook ,hurray.
  så må dere høre den fine sangen der oppe , Priscilla Ahn - Dream

 • 0


  så i dag har jeg vært på middags besøk til mormor.fikk se alle de nye møblene de har fått.
  ellers var det å kjappe seg bort til kamp i landås halen.eg har strekk i låret , men skulle prøve å
  spille fordi.fikk det veldig bra til i begynnelsen og virket som at det skulle bli en bra kamp.
  skårte det første målet på kampen ,og så slengte eg og en annen etter ballen , så gjorde eg strekket i
  låret enda værret.. så måtte stå over hele kampen.det irritere eg sykt ,men anyways , no ser eg på
  true blood sessong 3 med mamma.

 • 2


  Outfit 12.03.11
  Genser/Singlet - Cubus
  Bukse - Bikbok
  Smykke - gran canaria et sted
  Øredobber - H&M


 • 0


  fikk dette syyykt kule smykket fra søsteren min etter hun hadde vært i gran canaria.
  ekte abjhtgf (husker jo ishe kallas diamant. ) diamanter !  hei falskt smil !

  I dag kom eg hjem fra myrkdalen.Var der oppe med vår klasse , d klassen og f klassen. har ikke
  blogget pga det , så lager ett innlegg om myrdalen senere i kveld.så no har eg nettop spist taco ,
  sett på norske talenter og redigert bildene fra turen. sener tror eg at eg skal redigere video fra turen
  eller se en film elns

  så fikk eg skittles og , noe som eg e dypt forelsket i <33333

 • 0


  åså flott tegning. I dag har det bare vært havle 9'ene trinn i gangene og litt 10'ene ,så dagen
  har væert utrolig kjedelig og ikke noe særlig spessielt å dele med dere.utenom at i slutten av
  gym timen vant eg to ganger på finsk kanon ball.hurra.. så regner det , og snøen blir til slapps..
  så skal eg på trening kl 4 og senere passe lissie.Tenker kansje og kjøpe meg ny bukse ,
  føler for det.

 • 2


  har så sykt lyst på slike sko , hvis julenissen leser dette , kan han komme med en
  i posten ! så i dag , bølget eg håret og var med Heidi og Natasha.Vi tok glans vask i håret
  til heidi ,mørkere.det ble veldig fint , litt røskjer i men eg likte det veldig mye.så søster
  er i grand canaria med helene ,så det blir ikke så mye blogging siden hun har med seg
  kameraet , men no spiser eg meg kvalm på snop.

 • 1  -merkes det at kesha har jo selvtillit og still opptil 100. oi ,gud .eg skulle gjort så mye for å
  få den selvtillitten og stilen.digger bare hele hun,nesten å kalle forbilde til en kjendis jeg ikke
  aner en shit om. sånn e livet ja. merkes det og at eg blogger om random saker som faller meg
  bare eg rører tastaturet.lever på musikken no de siste dagene for lan var sugent takket være en.

     la oss be for :

  - la oss be for tv'shoops tilbakestående offere
  - la oss be for overlegene gutter
  - la oss be forrespektløse gutter uten samvittighet
  - la oss be for en ny bombetrussel på skolen
  - la oss be for sol
  - la oss be for drittsekker i bergen eg hater

 • 1


  em ,no i det siste har eg fått spørsmål om det er slutt mellom meg og jørgen.ja ,det er slutt.
  vi er ikke sammen mer. siden halve skolen har spurt hvorfor ,vell fordi eg rett og slett mistet
  følelsene for han.mangen tror at jeg ble påvirket av noen ,men det e bare bullshit.ikke jørgen
  sin skyld , ikke noen andre sin skyld bare eg som mistet følelsene.litt trist for eg savner litt å
  ha en som holder rundt deg hver dag ,bryr seg om det , elsker deg og bare lyser opp dagen din
  når den suger fra før av.men ,sammtidig e det litt deilig å være singel og , slipper å stresse meg
  så mye om at du alltid må passe på at det virker som at du flørter med noen eller må passe på
  at du er nokk med han.

 • 0

 • 1


  heei ja , em litt dorlig og oppdatere no.e på ndt lan i laksevåk i nygård kirke.
  bare søk på facebook så finner du informasjon om du e så interresert i det.
  em..årh , eg e sykt trøtt og no skjønner jeg egentlig ikke hvorfor jeg gidd å være
  her når stian overser meg :) haleluja , ja menee så snakkes kansje senere om eg lever

 • 0


  kjenner du deg igjen eller ? ja ,uansett ,no e det endelig vinterferie og jeg ,
  sirill , daniel og ingrid sitter på ndt lan i lakseåg no og chillar med geeks.spessielt
  daniel wolf, herlig fyr då ,selv om han stjeler mobilen min hele tiden.blir her til kl 8 om
  morningen ,men får se om vi blir her en dag til og.

 • 1


  I dag e det litt chill søndag , men så rundt seks tiden skal eg og sirill opp på ndt lan.
  Gleder meg litt då , men så blir  vi der til kl syv om morningen på mandag.så
  har eg fått totalt dilla på sangen feeling good av michael buble :

 • 2
  alibi - 30 seconds to mars, nydelig
 • 0


  heidi og meg.så ,no e mangen reist på vinterferie , og eg e stuck her i  Bergen.
  Så skal meg og sirill kansje på ndt lan , men får se ka som skjer framover.Så har
  eg gått uten sminke i hele dag OG faktisk tatt bussen uten sminkeog med en stygg dutt.

  Senere for kvelden skal eg bare slappe av lit

 • 0


  skummelt ja.no e eg hos siril .vi skal snart se film ,så skal vi finne på mye mye mye mer
  haleluja.og i sted kl 10 var vi oppe hos nicklas på bjørge i 1 time og litt mer.så  det
  var jo kos.

 • 2


  doper meg ned på curamed.

  ja ,skulle vise hvor fint det var ute no ,men det har regnet vekk..
  skal ned til sirill senere i dag kl 6 tror jeg og så finner vi ut ka vi gjør på.

 • 0


  hei , eg e syk i dag og så får eg heller ikke lov å gå på trening.. årh
  men får å bevege meg litt og renne av fettet fra de lille påske eggene,
  tenkte eg at eg skulle øve litt på dansingen min !
  dagens ,jeg er syk-outfit.
  buske - ucla
  genser - bik bok

 • 0


  okei ,ser du ka som e poenget med bildet ? eg ler.
  følar meg litt som den bananen no.dotter i ørene og sykeste ekle
  forkjølelse.klarer ikke å gå på skolen , ikke sånn som eg følar meg no.
  uansett kor mye eg vil ut og være med folk og være litt sosial , slipper ikke
  mamma og pappa meg ut døren.det e jo ikke så rart siden det er 6- ute og jeg
  er utrolig forkjølet.men ,får bare bli bedre til fredasg og søndag ! då skal eg
  sove hos sirill og på ndt lan.hehehehehehe...

 • 1


  ikke meg ^..
  Ofte tenker jeg på hvordan det hadde vært med et perfekt liv.
  Tenk om jeg hadde hatt eg lukseriøst liv i hollywood ,masse penger , fester,
  kjæreste ,masse venner og ingen problemer.Vent ,nei slik vil jeg jo ikke ha det.
  Elsker livet mitt sånn som det er akkuratt nå.Selv om jeg ikke hadde hatt noe i mot
  mer penger ,en kjæreste ,sol året rundt og mer selvtilitt.

  Jeg har noen ganger vært missfornøy for at jeg ikke er serlig tøff til ting ,litt sjenert ,
  redd for hva andre syns om meg ,veldig usikker på meg selv og
  litt  hvordan jeg skal være rundt andre.Skulle ønske jeg var motsatt av det.
  Men det er jeg ikke ,så kan ikke akkuratt forandre det heller.

  Og ofte gutter.Var egentlig dritt lei de etter første gang jeg ble dumpet.Tenkte ,
  kjærlighet suger ,skal aldri få meg en forelskelse igjen og holde meg langt unna de.
  Det var jo helt umulig.Gang på gang går jeg for det sleipet trikset til gutter som får de til
  å lure meg trill rundt ,har en fantastisk tid med dem og så plutselig ut av det blå
  når du følte at alt var super ,dumer han deg.Og spessiel ,noe som eg nesten vet at alle
  jenter irriterer seg over ,at gutter du holder på med eller er sammen med komenterer :
  Diggen ,fin eller nydelig på andre sine bilder feks.Så ikke en komentar til deg.Vell kansje
  noen syns det e egoistisk ? men eg har blitt små sjalu når det har skjedd før.

  Etter eg har sett twilight filmene ,har eg blitt helt forelsket i Robert Pattinson.Eller det jeg mener
  å si er at jeg missuner livet til bella litt i filmene.Der liksom ,hun har ikke et perfekt liv ,men
  hun har to' gutter som elsker henne for den hun er ,og bruker henne ikke bare for å gjøre
  hva de vil med henne.De elsker henne for den hun er og dropper henne ikke bare på grunn
  av en liten personlighets trekk hun ikke har.Ofte har eg hatt lyst til å leve slik som henne ,
  ha den nydelige kjæresten og samtidig.

  Vet dette var sånn helt rar og filosofisk innlegg osv.Men eg e syk no ,det eneste som går oppi
  tankene mine e liksom altifra kjærlighet ,gutter ,klær ,håndball ,venner og alt mye rart !
  Det eg har skrevet over er ikke!! i det hele tatt ,noe i mot en person eller personer eller i det hele
  tatt noen ! Eg bare elsker å få ut alt det som går oppi hodet mitt.Samma kem faen som gidd å
  lese alt dette ,men bare sitte i en lilla og grønn skjorte i sengen,forkjølelse og håret satt opp og
  skrive om det som går oppi tankene mine ,hjelper meg faktisk utrolig mye.

  wow ,dette høres ut som at eg e skikkelig emo ,drama queen elns ,men det lover eg at eg
  ishe e. Vil egentlig ikke poste dette på bloggen ,for eg e redd for at folk skal tro at eg blir sånn
  emo kid  eller at noen blir påvirket av alt dette eg har skrevet og tror at eg påpeker noe med de.
  men dette er IKKE ment mot noen personer ! eg e bare utrolig glad for å få sakt det !

 • 0  nays bilde ! ¨eg vi lbare dele med dere at INGRID MARIE ANGVIK HOLM
  e en helt fantastisk , nydelig perfekt venn ! e så sykt kordan du kan bli så fort glad
  Og venn med noen etter så kort tid ! løøøwer hon ! så har eg ishe smaksans fordi
  eg e forkjølet , vondt i hodet og helt pill rotten ! (Y)

 • 2


  du vet at du er taper når :

  -du spiller plants vs zombies

  -går på kino hver helg

  -når du spiller black obs og suger

  -diskuterer unødvendig shit med eks'n

  -når du tegner the ring jenten

  -lager sykte unødvendige videoer

  -ligger på sofaen og venter på at hodet skal sprenge

  -svarer treigt på msn

  -går rundt på skolen med musikk i ørene og ser helt lost ut

  -når du går bort til ingrid i friminuttene

  -når du har formspring

  -når du hører på kun en sang 24/7

 • 0
  Charlette Lee ,beste storesøster i verden og forbilde ! <3


  fyfaen så bra forestilling.eg ble helt forelsket i dansingen.ååååååå gad !
  På fredag var eg å så søsteren min og klassen hennes ha danse forestilling ,
  not another dance show.det var drit gøyt ! Elsket alt sammen ,sykt talentfulle.
  bildene er tatt fra frode andersen.Eg ble helt målløs.Spessielt forbildet mitt ,søster<3

  Elsket alt sammen , så måtte vise dere noen bilder.sorry søstaaar hvis du ikke ville
  at eg skulle legge ut bildene ,men eg måtte bare. Helt rått !

 • 0


  øredobber fra chanti i usa ,ekte gull , sølv og diamant , fikk det av mormor til bursdagen min ! 5000 -kr ca

  dekkstift fra gosh  true match foundation

  så ja fikk eg flatskjerms tv fra mamma og pappa no nettop !!!!!!!!!!
  !!! æææ , jihuuu  !!! sykt glad no.
  Snart så skal meg ,mamma og heidi til fana kulturhus og se søsteren og hele treje klasse
  på langhaugen vidergåene skole danse mye Awsome dans ! gleder meg !

 • 0  no skal eg gjøre meg klar for trening.vi skal jogge ute i en halvtime og så trene 1 time inne.
  litt stress siden det slutter 9 og eg må skrive en biografi osv.men men , så  får det bare
  gå oppover ! hæ , kafaen ? har nettop sovet ,esje helt våken..

 • 0  hei . no snart skal eg ned på kirke møte.yehuu , gleder meg såjæviii..men så kjøpte eg ny 
  foundation og tok sol med sirill ,kult !!

 • 0
  How did we ever come to this
  I never thought you'd be
  Someone I'd have to miss...
  And there I was caught in your game
  Needing answers that never came
  And we took a chance,
  You said you were strong
  Strong enough
  But you were wrong...
  And now I'm...

  Deafened by your silence
  Blinded by the tears
  If you're looking for forgiveness
  You won't find that here
  Cause you lied your way to heartbreak
  And now it's all too clear
  That you will never be...

  Look at her
  She won't ever compare
  You can say you're sorry
  But I still don't care
  Was she worth this mess
  Was she worth this pain
  You can say it's her fault
  But you're both to blame
  And now I'm...

  Looking back it was all so easy
  I hope you know you're my last mistake
  Don't come around and say you need me
  I won't stay

  Now I know that you were so deceiving
  Was it fun for you to walk away
  I hope you liked it
  Cause she's so damn easy
  You won't change

  That you will never be...

   

 • 1
  de awsome skoene eg kjøpte på tirsdag

  den andre veggen min.og på den andre så har eg 300 bilder , så har kansje rundt 450 bilder
  på veggene mine , hihi

  outfit ,heh pluss en jakke som eg gikk med

 • 2


  hei igjen ! har bare vært litt småstress for tiden så tok meg litt vekk fra
  blogging ! men no skal eg prøve å blogge litt mer ,for å oppdatere litt.
  I det siste har jeg vert på ball , sykt gøy , hatt bursdag og vært
  på hytten med Frida , Natasha og Emile , bilder fra deg kommer senere.

  Så no skal eg ut , men bare se etter mer fremover !
  Oda jenten <3

 • 2


  fina ! HEI HEI HEI !!! I dag skal mamma og pappa ha 50-års fest for pappa ! Så jeg har hjulpet
  de med å dekorere stuen litt i vampyr stil. de har vampyr tema og skal sminke mamma og
  pappa om til det .senere når de feste osv , skal jeg overnatte hos frida snuppa !

  spinndelvev  grr,hogg tenner

 • 0  der har vi meg .. tenkte : ja har fri i dag , og ender opp med at jeg sitter i stuen ser devil wears prada ,
  rydder i huset , ender opp med vondt i hodet og finner ut at Ingrid har prøvd å
  ring meg 30 000000000000 ganger.. ( i følge henne ) menee , så har eg spurt søster om eg
  kan få lov til å låne kameraet hennes , men får aldri låv ( :(.. ) jau jau , får håpe det blir litt mer blogging framover

 • 3


  eg faller faen meg hele tiden på isen på vei ned til treningen , liksom , så kommer jeg ned klissvåt ræv osv..
  så blogglysten... bla bla bla bla bla... er ikke stor.. bla bla bla.men skal skjerpe meg ... bla bla bla osv..

  fuck denne dagen :)

 • 2  I dag var jeg ,lene, frida , natasha og emile oppå voss for å stå på ski og slalom.vi tok tog fra togstasjonene i
  byn,så buss opp til ski annlegget.det var utrolig gøyt , måtte stå 1 runde før jeg kom inn i det , men etter hvert
  gikk det topp.falt 1 gang, men det gikk supert.det blåste mye,snødde litt og en del sol.så tok jeg stolheisen
  for første gang.

  så tog hjem igjen , så spilte vi ligretto på gulvet faktisk på toget siden noen stor feite teit egoister hadde
  tatt bordet.no chillar eg i kjellerstuen og ser mtv greier.måtte stå opp kl 6 , så fikk desverre ikke tid
  til å blogge før no

 • 0

   
  ja , ser ikke ut
  - virker som den jævla fjortisen
  - noe helt random eg kom på
  - ikke tro jeg er slik
  - mamma kommer og ødelegger

 • 1


  e så hektet no ... det e gaaaaaale , og så elsker jeg black obs ! wow..eg må få meg et liv

 • 2  skikkelig nais, gammelt bilde av oss , no spiller vi black obs og skal snart legge oss !!

 • 0


  kleggen ,lagde en tegneserie figur

  random

  mathias i klassen

  sarah i klassen , eh

  random

  heh

  ojoj


  Hadde det gøy i timene i dag , tegnet de hohoh !!!

 • 0


  du ser nesten ikke på bildet hvordan det er.og så skulle jeg nappe øyenbrynene på mandag ,men det
  går ikke når du har en kul der.så er jeg knall blå og rosa + lilla etter natasha i går dunket hodet
  hennes i øyet mitt på treningen i går.. jaaaa ,kuuuuuult , folk tror jo jeg har failet totaaalt på øyenskygge.
  og nei det er ikke fake , korfor i helvette skulle eg fake om noe slikt ?

 • 0


  eller , har blitt hekta på gta.. så ja.det var dagens.men som alle andre fjortizzzzzzzzzzz bloggere..
  '' lover dere , skal skjerpe meg !! :) '' haha . dør

 • 1


  omfg , har liksom ikke blogget i dag lizzam..hehe , køøøøøøøødd !!

  I dag har jeg vært på kino ''date'' med jørgen! sykt koselig ,vi så tomme tønner.utrolig bra film
  spør du meg.så e eg bitt totalt hektet på gta igjen om du lurte.spilt det hele helgen.egentlig
  Ingrid sitt , men eg lånar det , takk <333

 • 0
  der har vi meg ja. no e det middag , lasagnee....ååå nam ! så har jeg planlagt lørdags kvelden litt ,
  og desverre ( griner meg til sengs ) må jeg nedi kirken halv 11 i morgen på  gudstjeneste..
  utrolig kjedelig og ikke få nyte søvnene etter den slitsomme lørdags kvelden.får
  håpe på at jeg ikke klarer å våkne av vekkerklokken da !

 • 0

  no
   Remember me.
  nydelig, trist , romatsik og utrolig skjønn film ! + med at den nydelige  favortitt skuespilleren min
  ( Robert Pattinson ) spiller i den ! helt erlig , elsker jeg filmen ! og no sitter eg enda med
  tårer i øynene etter den triste slutten.ikke les nedover om du ikke har sett filmen !!! :

  syks trist at Travis døde,eg falt helt i tårer.nokk med at jeg er stup forelsket i han , men og
  når han dør i filmen , får bare tårene til å komme.og alt det andre triste som skjedde og.
  og de smilene han har , og så sykt romantiske han og kjæresten er i filmen ! eg dør.
  beste filmen jeg har sett, utenom twilight filmene.

 • 0

  bitch blikk <33333333333333333

  her e vi fin

  grr ingrid
  helt random bilde. I DAG : har jeg vært på skolen og sener kjøpt ''remember me'' , l'oreal skrubb ting
  for trynet vet dere , leid 2 filmen ,leid eclipse på engelsk ,kjøpt sånn korsett/bh til kjolen og ja det.
  finner vi på noe gøyt i morgen , men fredags kvelden er planlagt så blir ikke mer blogging i dag !!

 • 1


  neglelakk fra england

  foundtation fra england  leppestift fra england  lipliner fra england

  lippgloss fra england

  lippgloss fra england  speil fra england

  øyenbryn og øyevipp gele fra england

  mascara faktisk

  og så kom de aller herligste gjengen min i dag og lagde muffins til meg +

  dette skjønne kortet !

  skulle vist ilustrere meg og jørgen , haha !

  elsker de jentene

  en liten daim fra mamma og pappa hehe

  brev fra de i england

  neglelak fra søster

  body lotion


  JEG HAR BURSDAG I DAG ! 15 år !!!!!!!!!! jehhuuu , så kommer jeg på skolen , trodde heidi ikke ville gå med meg,
  men viste seg at hun ikke rakk bussen ,så hun måtte løpe vekk fra meg for å stå i gangen klar.kom inn i
  gangen , sto gjengen ( lene,frida ,natasha,heidi og emilie ) der og sang for meg ! ga meg de muffinsene og
  Kortet.så sang vi for meg i klassen og.. noe som er utrolig flaut.så alle andre i hele skolen sa gratulerer til meg ,
  så gaver når jeg kom hjem.fikk 700 kr fra mamma og de for 1 uke siden som forskudd på bursdagen , så fikk
  jeg 500 kr i dag , så får jeg litt penger fra besteforeldre osv.

  så var det trening ,gikk supert det , så natasha måtte jo si at jeg haddebursdag ,så de sang for meg.
  jeg sto i midten og de andre satt rundt meg ( !! ) og sang , og det e så flaut ! haha , jaja ,så senere skal familien
  se film ,spise kake og slikt <3

 • 1


  ikke beste dag.lei av ting.men får håpe på at morgen dagen 
  dag jeg har bursdag ,blir forhåpentligvis bedre.
  men no legger jeg meg til deppe musikk..

 • 0


  hallaa , så skole , og sovent faktisk i matte timen på slutten.. årh ,trodde jeg skulle dø , et
  tegn på at jeg må begynne å legge meg tidligere..men etter skolen ,gikk eg hjem , spennende ?
  så ser jeg på ''True Beauty'' no på fem , så spiser jeg nudler.

  FORESTEN !! Jeg har bursdag i morgen !!! 15 år baby !!

 • 0


  klokken nærmer seg 11 , skal snart legge meg.
  så , har jeg vært på komfe møte i dag , passet lissie i
  regn været , men eller hatt en strålende dag !
  I morgen , skal jeg være med Ingrid , så får vi se hva vi finner på !

 • 0


  hey ! følte for å bare si at eg e hjemme, det regenr og spiser salat.
  skoledagen var super ,men timene søg..men hører fra meg sener sier vi !

 • 0


  Hey Lover's ! Standar dag , men her kommer noe evig tidig.fall nr 1 ! Jeg og heidi gikk på vei ned til trening.
  så vi gikk skogen.en utroolig bratt 10 meter lang bakke.jeg sa jeg skulle sitte oppå baggen min.. når jeg trakket på isen, falt jeg sammen som en gammel dame i 70 åra...så sklir jeg med hendene oppå baggen og føttende i
  kne stilling må isen og sklir full fart ned ,mister kontrollen og rett i en stor våt dam.heidi derrimot , er oppe på toppen og holder på å dø av latter..

  fall nr 2 ! enda en bratt skog.. Jeg går forsiktig ned med heidi tett inntil meg , slik at hvis jeg falt ,
  falt hun og..men da jeg falt for 2 gang , måtte hun holde balangsen med å presse (!!!??) baggen sin
  opp i trynet.jeg skriver jo  bare at hun skal ta den skittende, våte baggen vekk fra trynet mitt og løfte meg opp.
   
  herlig sant ? kom 6 min forsent til trening , var søkk våt over hele meg og pinner slengt i annsiktet +
  noe drit på øyet og så ikke ut..jada , nais mandag!

 • 0


  shalla bais kjære stalkere.chill dag på skolen + gøy volleyball time på slutten !
  no gomler jeg salt og skal på håndball trening kl 4. eller blir det helt standar mandag.

 • 1


  til anonymt spørsmål : nei har ikke skjedd noe med meg og jørgen , vi har det helt supert vi :) !

 • 1

  snøen regner vekk.  jeg må rydde rommet.  kjeder meg felt.   gomler isbiter.

 • 1


  ikke dømm. inspirasjon fra coveret til vampiere diraries !


  negative komentarer ,slettes ;) !
  kommer fler i morgen

 • 1


  bukse fra h&m , kulere på

  jakke fra bikbok , kulere på

  skjørt fra h&m , faktisk ble jeg overasket over hvordan den var på !

  kjole fra h&m

  sånne knapper på innsiden med brystet

  tøfler fra dna

 • 1  ja , det går for det egentlig..

 • 1


  heh..jauda , gøyt med penger i ''snøfte'' ,men etter dagens ''lufte tur'' med grisen min i dag , har han
  blitt slank igjen.litt skipt , likte når han var litt feit !! årh.. sånn intern humor til meg og irmelin.
  uansett :

  i dag hadde vi muntlig eksamen i , matte.. fikk 3 .. jada. helt ok , men så etter det stakk jeg direkte bort
  til ingrid , prøvde et zombie spill og tok bussen til byn. der så vi etter sko til ingrid, hun fant noen , men de
  var for små , og jeg fant noen deilige tøfler til 99 kr på halvpris på dna.så fant jeg mye mer og , men
  det får komme i morgen ,orker ikke så mye i dag , siden det e kamp i morgen og jeg må snart legge meg.

  så så vi kino filmen , easy a ! den var drit bra, elsker slike filmer , sånn som får meg i godt humør og sånn
  skikkelig får jeg til å tenke veldig mye.super dag med ingrid snuppa og !

 • 0


  sorry , har vært litt dorlig til å oppdatere bloggen denne utken , har hatt øving i matte
  til mutlig eksamen.i morgen skal vi fremføre , så mer bloggin framover da!

 • 1


  happy , men no e meg og oda pisslei av alt det matte dritet , men men
  er ikke noe vi kan  gjør med det.

  senere er det kamp , og chillibill

  jauda

  oda<3

 • 2


  årh..nå sitter jeg og oda hjemme hos henne ,gomler oste horn og sørger over at vi har
  komt opp i MATTE i mutlig tentamen !! ååå , e så jævlig sur no , for eg har 2-3 i matte , og
  blir aldri flink i det...men , vi håper på det beste og skal snart begynne og jobbe..